Kinek van tapasztalata a CELL RESET anyagcsere gyorsító, sejtfiatalító programról?
Szóval pár éve dollármilliók (vagy tiz/száz milliók) ráfordításával több évnyi kutatás után sikerült a tudósoknak pár sejtet fiatalítani. Persze ezzel párhuzamosan még okosabbak dolgoznak a cell resetnél, akik még elöbbre is tartanak a tudományban és mindezt ahogy láttam 62 ezer forintér árulják.
Szia!
Én elsők között csináltam meg 3 éve szülés után a CELLRESET programot Magyarországon, mert Svájcból kaptam. 28 nap alatt 11,5 kg-ot fogytam vele, skeptikus voltam. 88 – 76,5 Itt anyagcsere-gyorsulásról van szó, azaz hogy gyorsabb lesz az anyagcseréd, ehhez fehérje és zöldségtáplálkozás van, plusz olyan német kiegészítők, amik sejtszinten felszívódnak. (Természetes vitaminok, ásványi anyag, aminosav-ne izom épüljön le, még egy joghurtkészítőt is kaptam és otthon csináltam a meg magamnak a joghurtot). Azóta 73 kg vagyok, egy életmódváltás. Egész rokonságom és barátaim nagy része is fogyott vele-látva a példám persze nekiugrottak,főleg hogy nem szabad sportolni. Német csoportoknak tagja vagyok ahol recepteket gyűjtöttem hozzá, van ahol 15 000-ren vannak. Magyar csoportban is már 380 tag van (csak olyan aki csinálta). Nekem működött. Cukrosoknak és vesebetegeknek nem ajánlott. Ja és első héten nem hogy „hasmenésem lett volna” , még székletem sem volt csak ritkán. Én élveztem!!! magasvérnyomás a múltté, egy mellékhatás, illetve reflux szerű tüneteim sem jöttek elő azóta…Megéri-e, annak aki becsületesen végigcsinálja, biztosan…Minden agyban dől el!De csodamódszer nincsen, ez sem az, tanulni kell belőle!!!akkor nem lesz jojo. Jó döntés volt! első 4 nap kemény volt, utána sima-liba..
Wow
"fehérje és zöldségtáplálkozás van, plusz olyan német kiegészítők, amik sejtszinten felszívódnak. (Természetes vitaminok, ásványi anyag, aminosav-ne izom épüljön le"
Kaptál egy szálkásító étrendet meg hozzá vitaminokat, és csodálkozol, hogy fogytál? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!