Milyen anyagcsere gyorsító készítmények, teák, ételek\gyümölcsök vannak?
Olyan tippet kaptam, hogy lehet serkenteni az ember anyagcseréjét... Namármost nekem PONT erre lenne szükségem, mert se az aktív sport, sem a testmozgás, semmilyen 'csodaszerek' nem váltak be.
Ha tudsz olyan tippet amivel lehet az anyagcserét fokozni akkor légyszi írd le.. Link küldése sokat segítene ebben a szituban...
És nem kérek olyan válaszokat, hogy mozogj többet, étkezz máshogyan stb,stb... Merthogy!!! 3 műszakban dolgozom, egyedül élek magamra főzök. Így meló után mozogni már nagyon nincs kedvem (Ha kedvem szuttyan futok [hiába])
Segítséget előre is köszönöm!
A tipp mögött kevés volt a tudomány.
Próbáld meg az emberi táplálkozást műanyagok helyett.
zöldség és húsevő vagy, ezek támogatják az anyagcserédet. Futással csak óvatosan.. nem a legjobb mozgás.
A fo.shatnék az nem az anyagcsere.
Az anyagcsere az inkább a napi energiafelhasználást jelenti, vagy holmi hasonló dolgot.
kedves t.harcműves.
ha nekem válaszoltál: nem, nem f.shatnékom van tőle
de még mindig nem értem, miért nem olyan kategóriába írogatsz, ahol kíváncsiak a válaszodra!
Kedves Harcműves!
De bizony, hogy az!
A rendszeres, napi bőséges székletürítés megakadályozza, hogy a káros anyagok a bélből felszívódjanak. Nekem éveken át székletlágyítóval beállt a súlyom, persze, normális ételeket ettem, kefir, normális hús, zöldség-gyümölcs, de mindennap volt bőségesen székletem. Aztán egy tavalyi bélműtét után most alig mozognak a beleim. A megszokott kúra és táplálkozás mellett is feljött hat kiló. Amúgy elég jól látom a környezetemben, hogy a székrekedéses emberek túlsúlyosak, és ez nem véletlen. Hiába iszom sokat és hiába mozgok, süthetem. Most gondolkozom a Nidorán, pedig soha életemben nem kellett semmi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!