Hallottam már másoktól, hogy almaecetet szoktak inni vízzel naponta és fogytak tőle. Nektek mi a tapasztalotok ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni és már nem tudom, hogy csináljam. Sokan mondták, hogy így lehet fogyni csak félek tőle, hogy a gyomromat marná vagy valami bajom lenne tőle. Nem szeretnék sokat fogyni így nem hinném, hogy sokáig csinálnám.2010. ápr. 24. 20:57
11/11 anonim válasza:
Különös módon, attól eltérően, amit feltételezünk róla, például, hogy szétmarja a gyomrot, és savasit, ellenkezőleg, normalizálja az almaecet a savtermelést. A gyomorégés amúgy is csak 5%-ban jön létre savtúltengéstől, inkább savhihány az oka, olvastam, és a tünetek azonosak. Nekem bevált, mindig almaecettel kissé savanyitott vizet ittam, és a reflukszom is megszűnt. (Hiányzik gépemből az iksz, és a hosszú i, elnézést. Viz borult a klaviatúrára.)
Hogy fogyaszt-e? Ezt nem tudom, de hogy hasznos, arról meggyőződtem. Mindenkinek ajánlom, akinek ég a gyomra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!