48 kg vagyok (néha 47) és szerintetek fogyjak?
Inkább tömegelj, főleg, ha megvagy 160 centi.
A comb nem számít, az nem kis részben genetika. Testzsírszázalékod mennyi (s ehhez a nem is kell, bár gondolom, lány vagy, azok szoktak a combrésen pörögni, de ki tudja)?
Hogy te látsz valamit a hasadon, az lehet normális hájmennyiség, bőr, akármi. Járnak ide testképzavarosak is...
A comb közötti résen kár pörögni, én 45 kiló vagyok, de ugyanúgy összeér, csak most nem a zsírréteg, hanem a belső combizmom.
A hasadon rengeteg réteG van, belül a belső szerveid és belek, utána a hasfalad alkotó izomzat, azon egy zsír-kötőszövetréteg, majd a bőröd, ami önmagában sem egy réteg, hanem több. Ez így normális.
Minthogy nem tudjuk, fiú vagy lány vagy és milyen magas, sok okosat nem lehet írni, de gyanús, hogy szükségtelen lenne csökkenteni a súlyod - hacsak nem vagy 130 centi magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!