Hogy fogyjak le 7-8 kg?
1. Ne koplalj, az baromság.
2. 168 cm, 50 kg vagyok, és NINCS combrésem. Genetika, ez van.
Ezekkel a paraméterekkel nem fogynod kell, hanem izmosodnod, szóval kezdj sportolni valamit!
+ a nagyobb siker érdekében napi 4-5x étkezz (keveseket!), hogy felpörögjön az anyagcseréd! Sok sikert! :)
Megkérdezhetem, hány éves vagy?
A combrés genetikai dolog, ha széles a csípőd, normál vagy enyhén o-lábad van, illetve a combod nem szemből, hanem oldalról vastagodik, akkor nagy eséllyel lesz combrésed. Anatómiai okokból nekem is van, pedig vastag a combom, csak éppen hátrafelé nő nem széltében.
A térdeket kell nézni, hogy azok milyen távol vannak egymástól.
Feszes hashoz hasizom is szükséges, ahogy a jó kinézethet is kell az izomzat.
Szóval nem koplalni kell, hanem normálisan étkezni, s edzeni. Most épp magad ellen dolgozol.
A combrés tényleg csak genetika kérdése.
160 centi vagyok, kb 60 kilóig van. Azt azért hozzá kell tennem, hogy elég izmos vagyok, olyan 52-53 kilóval már kezdenek látszani a kockáim.
A feszesség csakis sportolás kérdése. Ha neked kényelmes a napi 2 étkezés, egyél úgy bátran, arra figyelj, hogy megfelelő ételekből elég kalóriát vigyél be és ne szeméttel tömd magad. :)
Legyél kitartó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!