Honnan tudom beszerezni az Adipex kapszulát?
Figyelt kérdés
Régebben szedtem, de mostmar nem talalom a neten azt írja megszűnt! Valaki nemtud nekem segíteni?2016. júl. 29. 19:11
1/4 anonim válasza:
Illegális szernek minősítették, így nem árulják.
Legálisan nem fogod tudni beszerezni.
2/4 anonim válasza:
Minden héten van egy-két Adipexről kérdező hülye, pedig már rég betiltották.
Nem. Nem segítünk neked.
3/4 Cartilago válasza:
valószínűleg már a környező országokban sem lehet hozzájutni, csak aranyárban árulnak már pár szemet..
4/4 anonim válasza:
Az a pár szem is hamisítvány. Jó esetben semmit se csinál. Rosszabb esetben ki tudja, milyen vegyi hulladékot vesz be.
Kérdező:
A legjobb fogyókúrás szer a korpa tabletta! Evés előtt eltelít, könnyebb beérni kisebb adagokkal. Két étkezés között pedig elveszi az éhségérzetet.
Langyos vízzel vedd be (el is rághatod), úgy még hatékonyabb.
Keresel egy tarthatók diétát, minden reggel futsz/biciklizel fél órát, és heteken belül lecseréled a ruhatárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!