Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Étvágy csökkentésére mi a...

Étvágy csökkentésére mi a legjobb tea, bogyó vagy akármi?

Figyelt kérdés

Mostanában állandóan azt érzem, hogy ennem kell, hiába foglalom le magam, tanulás közben is mindig eszegetnem kell, ha nem vagyok éhes, akkor is. Neten írt tippeket kipróbáltam, de nem vált be egyik sem. Cukorbeteg nem vagyok, ezt már megnézettem. Csak félek, hogy hamar oda jutok, ahol pár éve voltam, és lesz rajtam 30 kiló felesleg. Rendszeresen járok mozogni, most 45 kg vagyok, van egy beállított étrendem, igyekszem normális, egészséges dolgokat enni, de nem akarok meghízni, viszont ennek az állandó csipegetésnek az lesz a vége.

Mi a legjobb erre? Van valami teakészítmény vagy tabletta, ami tényleg használ és csökkenti az étvágyat?

22/L

2016. júl. 8. 04:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ez nem én vagyok, de ugyanígy nézek ki alkatra. A magasság és a súly is ugyanaz: [link]

Viszont az tény, hogy ha belenézek a tükörbe, gyakran ilyennek látom magam: [link]

Nem mondom, hogy feltétlenül fogynom kell, de ennél több nem akarok lenni.

2016. júl. 9. 04:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Testképzavar!
2016. júl. 9. 08:39
 13/14 anonim válasza:
Víz, víz és víz ;)
2016. júl. 17. 01:40
 14/14 anonim válasza:

Szia, elmesélem velem mi volt, és csak remélni tudom, hogy átgondolod a dolgokat. (Bocsánat az OFFért, a kérdésre is válaszolok a végén.) 175 cm magas vagyok, és kb. 2 éve 65 kg voltam. Pici husi, szerintem az a legjobb :3 , nem kell soványnak lenni, az nem szép. :/

Na igen... aztán néhány hónap alatt 49 kg-ra fogytam le. A semmitől! Orvosok nem találtak semmit, és még azt se mondhatom, hogy keveset ettem, mert egész vízilónyi adagokat eszek a mai napig+nassolok, szóval minden, amit és amennyit el lehet képzelni, én magam sem értem, hová fér. :) De mégis lefogytam... SOVÁNY voltam. Nagyon utáltam magam, mármint a kinézetemet. Konkrétan egy csontváznak éreztem magam, és minden erőmmel a hízásért küszködtem. Most végre 58 kg vagyok, ennyit sikerült felszednem, de az alakom már szinte olyan, mint mikor 60 kg felett voltam. Szóval szépen kérlek ne csináld! Amikor sétáltam valahol, kihúztam magam, szép, csinos vékony lánynak tartottam magam eleinte(!). De aztán amikor a fényképeken magamra néztem, szabályosan megijedtem. :( Hidd el, ha jól akarsz kinézni, ne akarj fogyni! Nem is egészséges, sőt, még hízhatnál is valamennyit egész nyugodtan. ;) Jót tenne, sokkal szebb lennél. :) Ráadásul linkelted a képet, hogy hogyan látod magad a tükörben. Na, ezért se csináld! Honnan fogod tudni, mikor állj le? Szóval légyszíves, most! Tényleg csak jót akarok neked! :) Próbáld meg magadban lerendezni, hogy azt lásd, ahogyan tényleg kinézel. A kérdésre válaszolva: Egy evőkanál almaecet egy pohár vízben csökkenti az étvágyat, de azért remélem átgondolod. :/ Az, hogy próbálsz egészséges kajákat enni nagyon jó, de ha éhes vagy egyél többet azokból az egészségességekből. :D

18/l

2016. júl. 20. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!