Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mit használ a Turbó d?

Mit használ a Turbó d?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és a családomban már aokan kipróbálták a turbód.

Nekem is van egy pár kiló súlyfelesleg de sehogy nem megy le heti 2×90 perc edzés és 1×90 perc úszás folyamán sem.

Nagyon zavaró.

Egézségesen étkezem és már nagyon kiszeretném próbálni hogy hátha letudok adni vele.

Van értelme belekezdenem

2016. jún. 26. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne használj ilyensmit, főleg ne 16 évesen!
2016. jún. 26. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
Hagyd a francba ezt a cukros, drága fost! Sz@rt sem ér.
2016. jún. 26. 19:01
 3/4 anonim válasza:
Szia! Nem ajánlom a td t! Tele van cukorral... meg nem is egészséges szerintem! Ha ilyesmit akarsz kipróbálni akkor ajánlom az Update 1 es új fehérjeporokat! Almás fahéjas, Csokis és vaníliás ízben kaphatóak! Ezzel mondjuk ha a vacsorát akarod helyettesíteni az jó ... nincs benne szénhidrát , viszont sok a rost! Viszont próbálj meg mellette reggel és este szénhidrát szegény étrendet beiktatni! Ehetsz gyümölcsöt párolt zöldségeket stb ... ;)
2016. jún. 26. 19:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. jún. 27. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!