Valaki tud nekem bevalt fogyaszto, zsiregeto tablettat ajanlani?
Boltokban kapható Tic-tac néven. Használati utasítás:
délben, ebéd után vegyél be 1-et vagy 2-t. Fontos, hogy az ebéd ne legyen nagy mennyiségű, és főleg a magas szénhidráttartalmú ételeket kell csökkenteni(pl. krumpli, kenyér). Naponta 5-6x-i étkezés javallott, lehetőleg mindegyik hasonló jelleggel, de ajánlott naponta legalább 1x gyümölcsöt fogyasztanod.
A tabletta napi maximális ajánlott adagja: 8 szem.
Továbbá naponta 1x ajánlott a sporttevékenység, mely lehetőleg kardioedzésnek feleljen meg, de jobb híján szinte bármilyen sport megteszi (de sakk max. heti 1 alkalommal)
Az utolsonak koszonom :)
Letezik meg olyan aki nem egybol lehurrogja a masikat :)
Mi igazán nem lehurrogni akartunk, legalább is én. De egy módszer van a fogyásra és az a diéta. Olyan nincs h az ne működne. Nézd a mi szemszögünkből. Mi tudjuk h nem értesz a diétához és állítod h nem működik ezért fogyasztótablettát akarsz szedni úgy h ha a diéta nincs rendben akkor nem jó semmire a tabletta sem. Érted?
Keress rá h női szálkásító étrend, legyen meg a napi kalóriadeficit és heti 4x aerob 40 percig és fogyni fogsz. Ezt még tuti nem próbáltad.
Persze megertem es nem rad gondoltam.
9 eve versenyszeruen sportolok es hiaba figyelek oda az etkezesre, akkoris van rajtam felesleg boven.
Szia, nem mindegy hogy most mennyi felesleg van rajtad, lehet hogy már nem is tudsz látványosan fogyni, kérdés hogy mennyi a testzsír.
Zsírégető mozgás előtt érdemes bevenni l-karnitint, bár léteznek egyéb, zsírégetést elősegítő kiegészítők, (pl. Scitec vagy Biotech ) de ezek csak aerob mozgással együtt működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!