Biotech USA ultra loss igen-nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok, eddig nem mozogtam, és összevissza ettem. Most próbàlok minden nam edzeni minimum 15-20 percet edzeni, és futni is( az még csak 1-2km/nap). Azon gondolkodom veszek vacsi helyett, ultra loss-t. Szerintetek hatàsos? Valóban nem vagy éhes tőle?2016. márc. 19. 19:14
1/9 anonim válasza:
Az ha jol tippelem egy zsir egeto es attol hogy nem eszel vacsi helyet es azt csinalod nem fogsz fogyni a testnek kell a kaja csak nem az amit eszel es tobb mozgas kell neki
2/9 A kérdező kommentje:
Ez egy shake, ami fehérje és L-karitin( azt hiszem ez a neve) tartalmù, elvileg kifejezetten étkezés helyetesítő. Kérlek, ha kötekedni szeretnél, legalàbb nézz utàna, h miről van szó.
2016. márc. 19. 19:35
3/9 anonim válasza:
15g fehérje aligha helyettesít étkezést.
Egyébként akármit is javasolnak az L-karnitin élénkítő hatású, tehát vacsora helyett semmiképp nem enném azt. (Furcsamód ezt más L-karnitinnél fel is tüntetik)
4/9 anonim válasza:
Ha gazdagítani szeretnéd Biotech papát akkor vedd meg a cuccát.
De abban kár hinni hogy ha pénzt kiadsz ilyen dolgokra hipp hopp lefogysz, és szuper izmos leszel.
Kevesebb energiát kell bevinni mint amit ledolgozol, ennyi... Ez az alapja mindennek.
5/9 anonim válasza:
Nem ismerem a terméket, de egy dolgot az összetevők alapján ki merek jelenteni: jóllakni nem fogsz tőle!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat, a nagy rèszük sokat segített, valóban nem èrtek hozzà, ezèrt kèrdezek :)
2016. márc. 20. 01:25
7/9 anonim válasza:
A kérdező nem hülye. Ha az ember sokat olvas utána, úgy, hogy egyébként nincsen élettani ismerete, nem tanul táplálkozástant és nem is fitnessz edző, előbb-utóbb könnyen lyukad ki oda, hogyha van egy már-már jó étrendje és elkezd mozogni az jó, de valamivel meg akarják gyorsítania folyamatot, ilyenkor keresnek rá a neten és jutnak el oda, hogy vacsorára ugye nem javasolt a szénhidrát fogyasztás és mivel utána csak lefekszel aludni, ezt az étkezést lehet a legkönnyebben helyettesíteni. Innen már egyenesút vezet ahhoz, hogy az ember rákeressen a neten és ezeket a termékeket találja meg. A butaság a tojás diéta és hasonló női magazinos szörnyűségek. A fehérje porokat sem ajánlom, de abszolút érthető, hogy sokakban felmerül, hogy azzal váltsák ki az utolsó étkezést és szerintem, ha amúgy a többi étkezés rendben van, semmi bajuk nem lesz tőle. Egyszerűen csak fölösleges pénzkidobás.
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó, köszönöm, nem értem miéRt hiszik itt azt, rajtad kívül, hogy hipo hopp szupervékony és izmos akarok lenni, nem, de örülnék ha minusz 1-2 kilóval hamarabb lennék könnyebb. Azt értem, hogy szerinted hülyeség ilyet venni, de mit ajánlanál vacsorára, ha nem ilyen shaket?
2016. márc. 20. 10:30
9/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy egy shake laktat. Egyél inkább soványt húst salátával vagy párolt zöldséggel. Az teljes értékű kaja, és ugyanúgy sok fehérjét tartalmaz kevés zsír és szénhidrát mellett, viszont lesznek benne hasznos mikrotápanyagok és rostok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!