A GoSlimmer tapasz tényleg segít? Már sokadszorra futok bele a reklámba meg a különböző sztorikba, de nekem elég műszaga van. Van köztetek olyan, akin segített?
Totális kamu, kamu a termék és a honlap is, a kommentek, amiket az "elégedett felhasználók" írtak, olvashatóan ugyanattól az embertől származik, néhány fordítóprogrammal lett lefordítva, mert teljesen magyartalan.
Aki ennek bedől, azzal nagy baj van.
A fogyáson semmilyen tabletta, krém vagy tapasz nem segít, csak a helyes étrend és a mozgás.
Idéznék a kommentekből:
"és anyám ajánlta" - írta: könyvelő
"áldozat nélkül kiválasztottam egy esküvői ruhát" - írta: nővér
"De aztán mondtam elég. Érzelmi válságom története uganis szinte észrevehetetlennek tűnik már az életbe!"
"Hihetetlen és mi a legjobb, így tele vagyok energiával és azt tervezem, futok is néha, miért is ne!" - írta: tanítónő
Aki ezek után még nem biztos abban, hogy ez egy országos kamu - nos az másszon le a falvédőről.
Ha ilyen termékeket Facebook-on reklámoznak, ott is érdemes a válaszolókat megnézni: a nevük nem kattintható. Hamis mind. Ahogy a termék is.
""áldozat nélkül kiválasztottam egy esküvői ruhát" - írta: nővér"
Vagyis nem gyilkolt meg senkit, amíg megtalálta a neki megfelelőt... Bele se merek gondolni, milyen vérfürdő lenne itt a csodaszer nélkül.
Egyébként étrendet nem lehet csökkenteni csak változtatni, mivel nem mértékegység.
Akkor a sporttól fogysz, #7. Nem a tapasztól. Ezeket a vackokat azért ajánlják diéta és sport mellé, mert önmagukban nem működnek.
Ja, és ne küldözgess leveleket légyszi. Főleg ha nem tudsz írni.
Próbáltam, tehát biztosan állíthatom - SEMMI HATÁSA.
Ugyan változó korban vagyok és ilyenkor amúgy is nehéz leadni a begyűjtött súlyfelesleget, de elkezdtem mellete tornázni és igyekeztem figyelni is arra mit eszek, - és még így sem használt semmit !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!