Valóban fogyaszt a Trim24Seven nevű tapasz?
Figyelt kérdés
Láttam hogy jó árban is van. úgy 5-6 kg amit le szeretnék adni nyárra. rendszeresen sportolok, és egészségesen étkezem, de nem akar lemenni az a pár kiló.
15/L
176cm
76kg
2009. febr. 22. 19:21
1/2 anonim válasza:
Ha sportolsz, akkor gondolom nem vagy zsíros, az izom pedig 10x nehezebb, mint a zsír.
Ha izmos és sportos vagy, kiváló alakod lehet, egy kilót se fogyj!! Nem súly számít, hanem maga az esztétika. Nagyon-nagyon nem mindegy, hogy az a 76 kiló _micsoda_ rajtad, zsír vagy izom.
Ha dobsz képet (az arcod akár eltakarva) szerintem jobb tanácsokat tudnánk adni.
2/2 anonim válasza:
Egy ismerősöm pénzkidobásnak tartotta, bár pontosan nem tudom mi panasza volt. Ez egy étvágycsökkentő tapasz egyébként, szerintem 15 évesen nem ilyenekkel kellene fogynod, mivel többet árt mint használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!