Valaki tud tényleg hatásos fogyókúrás "csodakaszert" ajánlani amit már probált?
Sok diétát próbáltam már de egyik sem vált be pedig mozogtam is mellé.Egyébként 167cm magas és 54kg vagyok.
16/L
sport és megfelelő étrend,
jah ez már kettő
ha lennének csodaszerek nem lennének dagadt emberek, de vannak, akkor szerinted létezik ilyen?
Nincsenek csodaszerek. Nem próbáltál jó diétát, pedig nem nehéz. Ha csak fogyni akarsz, elég a kalóriadeficit, no persze azért éhezni és megbetegedni sem akarunk, ezért kell jó étrend, de azt is meg lehet azért találni, akkor is, ha speciális, nem szokványos igényei vannak a testünknek.
A súlyod amúgy teljesen jónak tűnik. Talán ezért is nehéz fogynod, bár áldozatokkal lehetne vinni belőle, kérdés, érdemes-e.
kaloriabazis.hu ... ez az én csodaszerem. Abszolút hatásos, 10 hónap -24kg...kevesebb kaja, több mozgás, ennyi. semmilyen pirula nem fog lefogyasztani!
Amúgy meg abszolút tökéletes a súlyod a magasságodhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!