Betekerhetem a hasam sima folpackal miután bekentem fogyasztókrémmel?
Figyelt kérdés
Vagy inkább az erre való speciális fóliával tekerjem?Mert hallottam valami olyasmit, h a sima fóliából, felszívódhatnak a szervezetbe különböző káros anyagok.Igaz ez?2010. márc. 25. 11:48
11/11 anonim válasza:
17.45 hogy segítsen annak akié nem kockás... te zseni :D Én tudom, hogyan kell elérni, míg a legtöbb túlsúlyos ember csak vaktában lövöldözik különböző idióta fogyókúrákkal, és még tanácsot is adnak egymásnak.
A paprikakrémet meg hagyjuk, tőlem azt írsz és csinálsz amit akarsz, ha ismernéd az emberi test működését, te is mosolyognál, és nem kevernéd össze-vissza a dolgokat. :)
Mögötted a paprikakrém van, mögöttem meg kb. 1000 ember akiket lefogyasztottam, és megtanítottam egészségesen élni, táplálkozni, edzeni...
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!