Betekerhetem a hasam sima folpackal miután bekentem fogyasztókrémmel?
Én a rekongem paprikakrémet használom, és már fogytam tőle 4 alkalmazás után, ugyanis nem a víz megy ki ilyenkor a szervezetből. A folyadék ráadásul nagyon fontos diéta alatt is, napi 2,5 litert iszom meg, ásványvíz, gyógynövénytea.
Már 4-szer használtam a krémet, és 6 cm ment le hasból, 2 cm combból.
A sima fogyasztóövek azok amik csak a vizet hajtják ki az emberből, mert semmit nem érnek.
08.06 Az én hasam kockás, és mondhatni hibátlanul nézek ki, szóval értem nem kell aggódnod :) És ne dumálj mellé, idéznélek:
"Én a rekongem paprikakrémet használom, és már fogytam tőle 4 alkalmazás után, ugyanis nem a víz megy ki ilyenkor a szervezetből."
Az írtad, hogy "FOGYTAM tőle" illetve, hogy "nem a víz megy ki ilyenkor a szervezetből"
Enyhén félrevezető amit írtál, ugyanis a kérdés hasbetekerésről és fogyasztókrémről szólt... Amiről meg te beszélsz az narancsbőrre jó, és tisztítja a nyirokutakat.
Szeretném ha tudnád, hogy két dolog ég és föld, közük nincs egymáshoz...
Nekem ez a szakmám, te pedig csak kened, a kérdezőt meg félrevezeted azzal, hogy narancsbőrre való krémet ajánlgatsz fogyásra. A nyirokutak tisztítása és a zsírraktárak két különböző dolog... Picit olvasgatni, vagy tanulni kéne róla, és utána írni, mert így ennek semmi értelme.
A Rekongem paprikakrém legfőbb hatóanyaga a capsaicin, széles körben használt gyógyszerészeti alapanyag. Helyi vérbőséget okozva fokozza az anyagcserét, tisztítja az ereket és a nyirokrendszert. Különleges zsírégető, ezáltal fogyasztó hatású.
A folyamatos kezelés eredménye:
* Havi minimum - 6-8 cm
* Aknék begyógyítása
* Feszesebb bőr
* Halványodó striák
Kozmetikában dolgozom mi is használjuk ezt és persze másfajta krémet fogyasztó kezeléseknél.
Aki nem ismeri a terméket, nem használta ne válaszoljon értelmetlenséget, kedves utolsó! Előbb nézzen utána és értelmezze!!!
Akinek kockás a hasa miért olvass fogyókúrás témakört? Miért
nem máshová válaszolgat értelmesebb dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!