Dr. Kelen fitness figure 2in1 karcsúsító és anticellulit gél használt valakinek? Mennyi idő alatt?
Mivel én sportolni kezdtem, változtattam az étkezési szokásimon és ezzel masszíroztattam a fenekemet, ezért nem tudom azt mondani, hogy használt, mert szerintem nem a krém miatt van, hanem a többi számított.
Mikor csak önmagában kenegettem, de nem csináltam mást lófszt nem ért.
Még mindig csak a zsíros kenyeret tudom ajánlani reggelire! :)
Sajnos vannak téveszmék ezzel kapcsolatban, de ha fogyni akarsz mindenképpen egyél reggelire zsíros kenyeret! ( Beindítja az epetermelést )
Tehát.. Reggelire egy, vagy esetleg kettő zsíros kenyér, napközben könnyű ételek, este gyümölcs :)
Közben pedig mozogj, mert egyik fogyókúra se ér semmit mozgás nélkül ;)
ZSÍRÉGETŐT SEMMIKÉPP NE HASZNÁLJ!!! Káros lehet az egészségre, a természetes dolgok és a mozgás sokkal hatásosabb ;) Igaz, több idő és nehezebb így lefogyni, de több az esély, hogy nem szeded hamar vissza, amit lefogysz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!