Hatásos a Dr Kelen Fitness Figure 2in1karcsúsíó és anticellulit gél?
Figyelt kérdés
Légyszives olyanok írjanak, akik kipróbálták már.2009. jan. 25. 23:30
1/4 anonim válasza:
Én egy másik Dr Kelen terméket használtam, ami remekül bevált. Szóval én csak ajánlani tudom!
Mindig edzés (sport) előtt kentem be vele a problémás területeket, és látható volt az eredmény.
2/4 anonim válasza:
"Mindig edzés (sport) előtt kentem be vele a problémás területeket"
Az az eredmény valszeg a sporttól volt nem a krémtől. Anyám is vett ilyet de semmi eredmény. Ne hagyjátok már magatokat becsapni a reklámok által! Mindig szebb a könnyebb út de nem vezet eredményre sajnos.
3/4 anonim válasza:
Dr Kelen nem reklámozza magát és elsősorban bioboltban lehet kapni. Én nem azt mondtam, hogy csodaszer, csak azt, hogy nekem hatott - eltűntek még a striáim is tőle. Nem tudom, hogy önmagában is van-e ilyen hatása (sport nélkül), de erről nem is írtam.
Első válaszoló voltam.
4/4 anonim válasza:
én használtam, de nem sportoltam mellette, igy nem is hatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!