Mi a véleményetek az Biotech L-Carnitine 500mg 60db-os zsírégetőröl?
szerintem meg mért is ne vegyen??!!
teljesen jó termék!nincs semmi baj a Biotech-el,inkább az mint a tescosszarok,meg a pro nutrition vagy mi.
Az a véleményem, hogy nem égeti a zsírt... Az L-carnitine szedése kb. 2%-ot számít, egy tökéletesen összeállított étrend, edzésterv és megfelelő mennyiségű aerob mozgás mellett.
Szóval szerintem inkább vegyél az árán csirkemellet.
Személyi edző
Személyi edző úr,az L-Karnitin nem is zsírégető,így hát nem tudom miért is égetne zsírt.
az L-Karnitin szerepe,hogy a visszafogott ch mellett is legyen energiád az edzésre
nem mondtam,hogy a biotech a legjobb,de hát vannak szarabbak is, ja és szerintem nem olcsó,pl a tejsavója drágáb,mint a 100% whey a scitecnél,de ha minőségre mentek ennyire,akkor vegyetek Muscletech termékeket,1 kiló fehérje 9 rugó
nem azon fog múlni,hogy most scitec,vagy biotech-et használ...
hanem a diétán
10.32 Olvasd el a kérdést, és megérted miért írtam, hogy az L-Carnitine nem zsírégető...
Személyi edző Úr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!