Hoodia kapszulat szedek mar 2 hete, miert nincs semmi hatasa?
Nekem sem használt, pedig kettő dobozzal
ettem meg és betartottam az előírásokat, mellé tornáztam is. Sajnos a többi hölgy ismerősömnek, akikkel együtt kezdtük,nagyon bevált,volt aki 10kg.-tól szabadult meg és ez már egy éve,azóta nem is jött vissza egy kiló sem.
Ha mindenféle kapszulákkal vagy fogyasztó szerekkel lehetne fogyni, vagy ha csak a negyede igaz lenne róla amit lerínak akkor mindenhol nádszál karcsú emberek járkálnának!
Szépen benyeltétek a kamut hogy ettől fogtok fogyni!
Kis tanulópénz volt!
Kedves 4. válaszoló!
Én csak 2 és fél hónapig szedtem a hoodiát és lement 12 kg. Ez fél éve volt és azóta sem híztam. Ha van étvágycsökkentő ami hat, akkor az a hoodia.
Kedves kérdező!
Sajnos nem minden embernél hat egyformán. Én is hallottam már olyat, hogy 3 hónap alatt sem fogyott semmit. Szóval sajnos ez ilyen.
Viszont ha eddig 1db-ot szedtél, akkor merem ajánlani, hogy próbálj egy nap két db kapszulát bevenni, reggel és mondjuk ebédkor vagy délután.
És persze a mozgás elengedhetetlen mellé!!!!
# 5
Köszönjük marketing ügynök!
Tipkisu taktika... csapjuk be az embereket a tudatlanságukat kihasználva.
Neked mennyi a nyereseéged egy eladott doboz után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!