Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Reductil vagy adipex? Melyik...

Reductil vagy adipex? Melyik hat jobban? Melyik jobb?

Figyelt kérdés
És az ára? valóban annyira gáz? mármint veszélyes? tapasztalatok?
2010. márc. 5. 22:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

A 15 napon 4 kilóból elhiheteted hogy MAXIMUM a fele a zsír. Többi víz, de valószínűbb hogy izom.

kezdet voltam.

2010. márc. 31. 15:21
 12/14 anonim válasza:
Víz lehet, de izom nem. Az izmaim szépen látszanak hiszen súlyzós edzést (hot iron) végzek egy héten 3-szor.
2010. márc. 31. 16:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, ha nem eszel elég fehérjét, viszont a táplálkozásoddal nem vagyok tisztában.
2010. márc. 31. 21:12
 14/14 anonim ***** válasza:
89%

Jajj de bírom azt a sok okost aki azt mondja mozgás,sport egészséges és helyes táplálkozás!Mintha az olyan könnyű lenne hogy hipp hopp mától salátát rágcsálok és egésznap vagdosom a salátákat meg gyümölcsöket. Kiugrok az edzőterembe mozogni kicsit. Csakhogy nagyon sok embernek nincs erre ideje! Vegyünk pl engem, körömkozmetikusként dolgozok minden nap reggel 7-8 tól este 9 vagy akár 10-11-ig is.Vasárnaponként van néha egy egy szabadnapom és őszintén szólva olyankor örülök hogy élek nem hogy még elkezdjek futkározni meg zöldségeket rágcsálni. Egymást folyamatosan váltva jönnek a vendégeim ,ugyhogy egész nap alig tudok enni,majd mikor hazaérek akkor jutok végre normális ételhez,és egy egész napot átdolgozva nem sok humorom van még salátákat vagdosgatni.

De ezt ugye sokan nem értik meg!

2010. máj. 5. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!