Adipex vs. Reform zsírégető? Melyik a jobb/hatásosabb?
És, hogy hol tudnám őket beszerezni és mennyiért?
(15/L vagyok tudom h mind2-t 18 felett lehetne használni, de az orvosom minden további nélkül felírja nekem azokat az erős antibiotikumokat is amelyeket csak felnőttek(18-20-...)kaphatnának, mert szerinte az én testfelépítésem már a felnőtt tartományban van, hiába fejlősök még) Ja és semmi bajom nem lesz a gyógyszerektől, sőt egyedül a felnőtteknek felírtak használnak.A fenti kérdésen kívül erre is válaszolnátok, hogy vajon használhatom-e én is ezt a készítményt?
Persze nem nagy gond.
Reggel kezdjük (heti 4 ilyen nap van)
5:00-5:40- úszás(pillangó, gyors, mell, hát)
6:00-6:30- gimnasztika
utána suli 14:30-ig
14:50-15:30- erőnléti edzés
15:45-16:45- Maga a futó edzés
17:00- 17:30- jóga+ nyújtás
Utána békén hagynak minket. Ez megy heti 4szer. Hétfőn, Szerdán, Csütörtökön, és Szombaton, Vasárnap szoktak lenni versenyek, de azok csak úgy 3-4 havonta(már amire benevezünk)
Az adipex kihajtja a káliumot a szervezetből, nagyon káros a szívre, és olyan izomgörcsöket, és fejfájást okozhat, amilyet még életedben nem láttál.
Megfelelő táplálkozás kell. Anélkül én még nem nem láttam embert tartósan jól kinézni.
Rengeteg nőt láttam már aki bezabált adipextől kezdve mindnet, és mégsem ért nekik semmit hosszútávon.
Arról nem is beszélve, hogy az adipexet nem is lehet kapni, csak feketepiaci körülmények között.
Ott meg szinte minden kamu.
A te életed, de örökre tönkreteheted magad egy szívizomgörccsel, vagy egy maradandó migrénes fejfájással, ami majd vissza-vissza tér.
Tanul meg táplálkozni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!