Kérem a segítségeteket. Mit javasoltok?
Ez valóban hajlam kérdése. Nálad a testi hajlamot alapból kizárhatjuk (99.99%-ban így van) mivel egyszer már le tudtál fogyni. Minden fejben dől el. Önuralom, falásrohamok tudatos kontrollálása, sok hús, 0 műkaja 0 "nasi"(helyette magok, gyümölcs ), inni csak víz, sok zöldség(nyersen a legjobb)
Sokan összekeverik az szomjszomjúságot az éhséggel,és csak esznek, mikor csak egy pohár víz kéne.
Az a gond, hogy nem léteznek fogyasztószerek. Vagy bedrogozod magad, és nem eszel akkor nyilván nem hízol.. meddig húznád vajon?
Miért nem eszel tej- és gluténmentesen? Ha bevásárolsz a piacon (olcsós) idényzöldségeket, azokat kell enni. Na nyilván persze hozzájuk valami husikát, zsírt lehet nyugodtan. Sokat könnyítenél a testeden, valszeg amúgy is érzékeny vagy, így kizárnál megbetegítő anyagokat.
A férjed nem tőled undorodik, hanem attól amivé a tested válik. De hát mi férfiak azért eléggé vizuálisak vagyunk, most mindegy hogy ez jó vagy nem jó, de kicsit itt élünk az anyagi világban és igen, bevallom szeretjük ha a kedvesünk azon túl, hogy a világ legcsodásabb teremtése hát testileg is egészségesen és vonzóan néz ki.
No, leírtam.
Figyelj oda magadra, paleózz, ne egyél meg akármit mert nem jó a testednek. Ezt vedd számításba mindig.
A fogyasztószerek, főleg amiket te szeretnél, nagyon durván tönkreteszik a szervezetedet.
Az a helyzet, hogy nincs csodaszer, csakis is kitartó munkával lehet elérni a kitűzött célt. Kezdj el egészségesen étkezni és mozogni. Ez a kombó mindig bejön.
Igen sokan vannak közöttünk, akiknek testalkata
a kelleténél gömbölydedebbé válik, s ezt kihasználva annyian kínálnak jó pénzért
kényelmes megoldásokat, hogy ha csak a tizedrésze igaz lenne, már mindenütt
csak nádszálkarcsú embereket láthatnánk.
szia! Egy alapvető gond van itt! A Férjednek nem kritizálnia kéne hanem támogatnia, hogy könnyebben le tudj fogyni annyi kilóra amennyire te szeretnél illetve, hogy jól érezd magad bőrödbe! Szóval ha támogatnak akkor nagyobb esélyed van a fogyásra. De egyébként ha valaki szeret valakit mindenhogy elfogadja. Ha az én párom lefogyott 90kg-ról 1.5 év alatt. Ha most felhízna 110kg-ra én elfogadom és nem kritizálom (ez nagyon fontos). Amikor elkezdett fogyni akkor én támogattam sőt én is elmentem vele edzeni! Nagyon nagyon keveset eszik és mindig mondja hogy éhes, de nem akar enni, mert "akaratereje" nem engedi!
Sok sikert a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!