Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » 15 kg-ot kéne leadnom. Milyen...

15 kg-ot kéne leadnom. Milyen fogyi bogyót javasoltok? Kinek mi vált be? Hatásos? Ára?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 08:44
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Fuss! Az hatásos és ingyé van.
2011. jún. 19. 08:56
 2/6 anonim válasza:
Ki kell ábrándítsalak. 15 kiló zsírt csak mozgással és ésszerű táplálkozással(sok zöldség-gyümölcs,sovány hús,stb,biztos te is tudod) tudsz leadni,minimum 15-20 hét alatt,talán picit több. A bogyók csak a pénztárcádat fogyasztják,és az önbizalmadat.Ja meg az izmokat,és egyéb szerveket,és csak végül a zsírt.Ne dőlj be az ostoba reklámoknak!!!
2011. jún. 19. 09:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Most figyelj!

Én istenítettem a csodabogyókat 14! fajtát próbáltam ki és egyiksem hozta a várt eredményt! Besokalltam,mert több 100ezret kidobtam az ablakon. Rájöttem nincs más választás csak a sport és a szénhidrátszegény táplálkozás. Az elején borzadalmas volt,de mostmár nevetve megy az egész és fogytam már 17kg-ot!

2011. jún. 19. 09:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam a kevesebb evés liszt kerülése perszek szoktam enni de minimálisat. Vacsorára már csak zöldség, gyümölcs.

Amit ilyen bogyókra költenél inkább ruházd be pl egy szobabiciklire.

Én napi 1 órát tekerek mikor hogy sikerül általában 25-28km.

6 hét alatt 10kg mínusz. Sajnos van miből fogyni cél még 20 kg ledobása.

Szóval én ezt ajánlom bogyó helyett :)

2011. jún. 19. 10:46
 5/6 A kérdező kommentje:
:)))))))))) De vicces ez a kategória is. Még sosem írtam ide, de megérte. Kedves drága 1. és 2. Annyira vagyok dundi, hogy meg se mondanád rólam, hogy 15 kg van rajtam. Nem tudom hol van, mert annyira nem látszik, de mérleg szerint van. Az igazság az, hogy nem voltam sosem hízékony, de terhes lettem. Ezért híztam meg kedveskéim. Sosem jártam utána ezeknek a bogyóknak, mert nem is érdekelt, mert VÉKONY, SOVÁNY voltam mindig is. De köszönöm az értelmes válaszokat, ezek szerint tényleg hülyeség. Csak arra gondoltam gyorsan leadom, úgysem hízok vissza, mert nem ilyen alkat vagyok.
2011. jún. 19. 17:43
 6/6 Edit9010 válasza:

Szia!

Nem mondom,hogy csodaszer,nekem segített,de spéci diétát is kaptam hozzá,meg edzéstervet.(ezek nélkül úgysem megy!)Böngéssz a mititkunk.hu oldalán.Én ott találtam.

2011. jún. 22. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!