Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Reduce Weight vagy Pai you gou?

Reduce Weight vagy Pai you gou?

Figyelt kérdés
Csak az válaszoljon,aki már próbálta vagy ismeretségéből van tapasztalata!!!!!!!!!
2010. febr. 24. 02:17
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Nem próbáltam, de ne gyógyszerektől várd már a fogyást?!:S

Diétázz és sportolj, így a legegészségesebb. A gyógyszer csak lustáknak való...

2010. febr. 24. 10:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Pai you guo, nem gyogyszer eloszor is ennyit az elottem szolonak, a masikat nem ismerem.

Tapasztalatok:

Nyaron szedtem eloszor egy dobozzal, mert elfogytott, es nem tudtam honnan beszerezni. Akkor 7 kilot fogytam, es felelmetes, de semmi ehseg erzetem nem volt, viszont annyit ittam, mint egy bivaly, allandoan szaradt a szam.

Par honapra ra sikerult szereznem megint, viszont csak ehesebb lettem tole, es szomjas, a nyari pozitiv hatas fel sem bukkant, ket es fel dobozzal ittam meg (mert nekem a por volt, nem a kapszula), neha olyan szivdoboast kaptam, egesz ramtort halalfelelem. A ket es fel doboz utan 5 kilot hiztam, es meg jottek felfele, igy most sajat erobol, keves kaloria, tobb mozgas, probalom megint lefogyni. Ket bontatlan doboz meg mindig itt lapul a szekrenyem melyen, kidobni pocsekolasnak tartom, de nem merem megint inni.

2010. febr. 24. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!