Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Most, hogy betiltották a 3...

Most, hogy betiltották a 3 fogyiszert, mit ajánlotok helyettük? Sürgősen le kell fogynom!

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 15:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm,végre egy normális válasz!!!:)
2010. febr. 24. 14:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szivesen!:))))
2010. febr. 25. 13:31
 13/17 anonim válasza:
Szia ha bírod, a leves diétát is kipróbálhatnád. Minden étkezésre egyél levest, annyit amennyit csak akarsz. (kivéve cukros levesek- gyümölcsleves, és a zsírosak- gulyás) hús-, különböző zöldség leves töménytelen mennyiségben fogyasztható. Gyorsan eltelít, ha melegen fogyasztod. Látványos lesz a változás, mert kiürülnek a beleid és hirtelen lesz lapos a hasad, de ez nem lesz valódi súlyvesztés, de ha egy alkalomra kell hirtelen változni, arra jó.Jó fogyiszert sajnos nem ismerek..
2010. febr. 26. 20:14
 14/17 anonim válasza:
54%

Utolsó hozzászólóhoz csatlakozom. A leves nagyon jó mert ételként érzékeli a gyomor és hosszabb időre megszűnik az éhségérzés. Az a bizonyos 3 betiltott bogyó is csak az étvágyat csökkenti.

1 tányér leves kb. 200-300 kcal-t tartalmaz.

[link]

2-3 tányér leves naponta + pár szem gyümölcs. Egészséges és eltelít. És zöld tea.

2010. febr. 26. 20:27
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Igazából azért kellene nekem étvágycsökkentő,mert mióta leszoktam a cigiről,folyton éhes vagyok!

Persze már járok futni,kevesebbet eszem és nem adom fel!:)

2010. febr. 27. 10:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Probáld ki az adipexet én reductil helyett szedem 1 levél 2100ft a neten is megtudod rendelni én is igy rendeltem.
2010. febr. 27. 10:48
 17/17 A kérdező kommentje:
És bevált? Használ?
2010. febr. 27. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!