Mi van még a Reductilon és a Lyndaxán kívül, ami ilyen hatásos, merthogy ezeket betiltották?
Az az igazság, hogy legálisan csak a Xenical maradt, ami receptköteles gyógyszer és igen kellemetlen mellékhatással rendelkezik. én nem ajánlom. Az Alli nevezetű szabad forgalmú vény nélküli készítmény ugyanez csak fele ilyen erős. Aztán nincs más, amiről tudok, hogy kapható lenne. Léteznek még mindenféle diétás dolgok, de ennyi.
Ami még beszerezhető, de nálunk nem kapható az Adipex, ami egy amfetaminhoz hasonló vegyület. Drasztikus fogyasztó, enyhe dependeciát okoz, ezt sem ajánlom.
Marad a diéta!
köszönöm
pedig én is az adipexre gondoltam, úgy olvastam a tájékoztatón, hogy nincs benne amfetaminszármazék.
:))))
ez jó volt
adipexben sem gondolkozz, legalább annyi, és persze komoly mellékhatása van, mint a reductilnak, és szintén be van tiltva, nem véletlenul. tudom, hogy a fogyásért mindent, és sokminenkit ez enm érdekel, de elobb-utobb számítani fog. mondom én,aki a 2 honap reductil után vérnyomáscsokkentot szedek:( azelott pedig semmi bajom.
az allirol is hallottam olyat, hogy hatása a metabolizmusodtol is fugg, egy ismerosom szinte csk wc-re futkosott tole, mást sem csinált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!