Mit gondoltok az akupunktúrás fogyásról?
Én eléggé elgondolkodtam rajta, mert nem megy. Már végigcsináltam a 90 naposat - 5kg; Norbi update - semmi. Kalóriaszámlálás - 10kg, de az utóbbitól semmi energiám nem volt.
Van aki ezzel fogyott le? A kezelés mellett is kell diétázni? A bőr milyen feszes lesz a kezelés végén?
Csak ezzel nem, csodamódszer nincs.
Persze, csodamódszer nincs.
Semennyire, mert arra meg a sport való.
Étrend kérdése. Az akupunktúra segíthet a hormonrendszer állapotán, de ezt meg egy rossz étrend úgyis tönkreteszi.
Gluténmentes, ch szegény étrend kell, nyilván némi kalóriakontrollal, és nagyon egyszerű lenne a fogynivágyók élete. De ezt egy korrekt akupunktőr szakember is elmondja.
És felező diétával (koplalással) jó lesz neki, ha beteg lesz?
Mert a hízást okozó rossz étrendek amúgy is tápanyaghiányosak, ha még ezt is elfelezik (ami hormonális gondokat nem old meg) a fellépő még komolyabb vitamin- és ásványianyag, mikrotápanyaghiány az jó? (nem ítélkezem, ezért kérdezem :D
Nekem igazából mindegy, csak azért kérdeztem mert az én végiggondolásom alapján az sanyargatja a testet, ha valaki kevés alapvetően szükséges tápanyagot, vitamint eszik ellenben sok mérgező, káros anyagot.
Az hogy valaki milyen étkezési szokást, diétát követ pusztán fejben dől el (és a pénztárcában persze).
Most én sem eszem teljesen tejmentesen pl. de pont azzal sanyargatom szerencsétlen testemet, hogy nem döntöm el fejben, hogy kerülöm a tejfehérjéket.
A megszokott étrendedtől kövér lettél, tehát az egyértelműen rossz a számodra. Nem kúrát kell folytatni, aztán visszatérni a régihez, mert az ismét hájat fog okozni.
Hacsak nincs súlyos hormonbetegséged, a testsúly kalóriaegyensúly kérdése:
-kevesebbet eszel, mint amennyi a testednek kell, akkor fogyni fogsz
-túl sokat eszel, hájasodsz.
NINCS más módszer és út. Heti 3-4 edzés és kevesebb, jobb minőségű étel, napi 3-4-szer.
Aki gabonát eszik, a sok szénhidráttól túlzottan éhes lesz.
Elméletileg lehet 'kevesebbet' enni, gyakorlatilag általában nem.
És kevesebbet is csak addig lehet, amíg a rossz minőségű ételektől meg nem betegszik annyira a test, hogy kevés ételtől is hízás történik (energia háztartás szabályozás problémák, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy betegség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!