Mi a véleményetek erről az akupunktúrás fogyasztó szerkezetről?
Figyelt kérdés
Van itt valaki akinek van az alábbi linkben található szerkentyűje?
Érdemes megvenni? Mennyire hatékony? Van pontos leírás benne, hogy hogyan kell használni?
2010. febr. 5. 20:56
1/5 Esme.avantgarde válasza:
Valószínű személyfüggő,kinek mi válik be, én kölcsön kaptam ilyet 1 hónapra de semmi...
2/5 anonim válasza:
Szia!
Linket ugyan nem néztem meg, bocsi... és az akupunkturát sem ismerem:)
De szerintem nem kéne bedölni minden csodaszernek!
3/5 anonim válasza:
Az akupunktura nem csodaszer, hanem hagyományos gyógymód, mai tényleg hatásos is, természetesn nem mindenre lehet használni.
Ez a csodaszerkentyüt viszont nem érdemes megvenni, mert az akupunkturánál nagyon fontos, hogy a megfelelö pontot kezeljék, ha csak 1 mm-rel arréb próbálod, akkor már hatástalan, vagy éppen egész mas hatást érsz el vele - nem véletlen, hogy ezt a módszert hosszabb ideig kell tanulni.
4/5 anonim válasza:
AZ akupunktúra sem válik be mindenkinél. Az egyik ismerősöm 15 kilót fogyott tőle, mert csökkent az éhségérzete. Én amikor 5 kilót akartam fogyni, elmentem vele pár kezelésre, de rám nem hatott. Nem lettem kevésbé éhes. AZtán normális fogyival, meg sporttal leadtam a kilóimat!
5/5 anonim válasza:
Anyukám kapott egy ilyet karácsonyra és neki bevált, pedig ő se fűzött hozzá nagy reményeket. Azóta hat kilót fogyott és nem nagyon détázott csak nem evett édességet és kevesebb kenyeret fogyasztott csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!