Tudnátok ajánlani, melyik a legjobb zsírégető szer, amit érdemes lenne megvennem/megrendelnem?
Olyan munkát végzek, ami fizikailag nagyon megterhelő, és mostmár kellene valamiféle zsírégető is hozzá, ugyanis 115 kg vagyok 183 centivel :( alapból is fogytam 6-7 kilót már de jól jönne most már ez is, mert úgy néz ki most jön a nehéz része. Esetleg valamilyen táplálékkiegészítő, ami segít átalakítani a zsírt izommá? Gondolok itt aminosavra, kreatin, protein talán...
Előre is köszi a segítséget!
Zsirt izomma? :D es azt hogy? Mar elnezest az off-ert. Ket kulon szovet. Nem alakulnak at egymasba. Zsirt bonatni tudsz, izmot pedig epiteni.
De amugy ezektol nem fogsz fogyni egy dekat se, ha nem etkezel es erositesz mellette helyesen. Ez csak egy kis + a te munkad melle.
zsírt izommá?! az csoda lenne
Még a kajában is két különféle:
Az izmot késsel villával eszik, a zsirt meg kenyérre kenik.
Egy tipp: zsiros, vajas és olajos dolgokat egyél kevés vagy semmi gabona termékkel.
Másodiknak!
Na idefigyelj te kis porbafingó! Én egy normális kérdést tettem fel, ha nem tudsz rá válaszolni normálisan, takarodj az oldalról! A hozzád hasonló mocsokkal van tele az internet, meg a "KŐKEMÉNY/VAGÁNY" megjegyzéseidtől! Először is próbálj meg normálisan, értelmes magyar mondatot alkotni... másodszor tanulj meg nem "igazi bunkó" lenni és intelligens... Harmadjára: amit nem kérdeznek, arra ne válaszolj, mert csak kiröhögteted magad az idétlen megjegyzéseiddel. Abban a munkában, amit jelenleg én végzek, úgy ki****ulnál mint egy kivert mony... kettőnk közül a szívroham a te pártodra állna... Mellesleg mint tudod az zom nehezebb mint a zsír, nem azt mondtam, hogy nincs rajtam izom, csak van rajtam felesleg valamennyi te állatbarma!!! Ennyire szánalmasnak lenni...
kérdezö,
terólad ragyog az inteligencia, mégis ide jössz barmokat kérdezni?
Az természetes, gondolom mindenkinek, hogy bármit szedsz, az csak úgy hat hogy " + kemény izom munka."
Egyébként a CLA is ilyen hatású
Van még egy szer, ami mozgósítja a zsírsejteket és az intezív izom munka során elégeti, felhasználja. Ehhez sokk szerű terhelést kell kapjon az izom. Ez a HMB
Még ami eszembe jutott...
Az izom sokkszerű terhelését a kreatin (monohidrát bevitel) teszi jóval könnyebben, kisebb fáradás mellett kivitelezhetővé.
A kreatin hatására az izom anyagcsere javul. A kreatin fogyasztást meg lehet toldani koffein bevitellel, egyéni érzékenységtől függően, ami még inkább segíti a megnövelt terhelés könnyebb végrehajtását. A kreatin és a HMB együtt fokozott energia többlet mozgósítását teszi lehetővé.
Ami súly többletet hoz a kreatin, attól nem kell tartani, az le fog menni a kreatin bevitel elhagyása után, mert az csak az izomnál megkötött víz, ami részt vesz az anyagcsere folyamatok javításában.
Na meg a plusz munkával felépített izom tömeg növekedés jelenik még súly többletként, ami viszont megmarad.
Igen a kemény izom munka az megvan már 2 hónapja ezt csinálom, és igencsak "sokkszerűen" (ha lehet így mondani) van megterherlve szinte mindenem, a vicc az az egészben, hogy akármennyire is nem bírom már csinálni, mert az izmaim pihennének, nem tudom abbahagyni, mert megállna a munka. Így folyatatni kell ha bele gebedek is... :)
Ez az "HMB" érdekelne, kockázata van valami esetleg? És akkor azt mondod nagyon hasznos szer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!