Zsírégetö tablettától lehet fogyni?
NEM! NINCSENEK CSODASZEREK!
13 ¨Śves vagyok, de az¨Śrt szerintem hasznos amit ¨Şrni fogok.
Ha csodaszerek l¨Śtezn¨Śnek, k02v¨Śr emberek sem lenn¨Śnek. Meg ha fogyasztana is, (de nem fogyaszt) lottyadt lenn¨Śl, semmi alakod sem lenne.
07n szem¨Ślyi edz02h02z j¨˘rok, mindenem form¨˘sodik, izmosodik. Neked is ez k¨Śne tal¨˘n. (M¨˘r ha n02 vagy) Mellette di¨Śt¨˘zom: cukros, zs¨Şros dolgokat nem viszek be a szervezetembe, alacsony sz¨Śnhidr¨˘tot fogyasztok. Feh¨Śr kenyeret barna keny¨Śrre cser¨Śltem. Sal¨˘t¨˘kat, h¨˛sokat (grillen s¨št02tt csirkemell legf02k¨Śppen) ¨Śs zabkorp¨˘kat fogyasztok. Hidd el, jobb.
Nem r¨Śg kezdtem az orvos miatt. Mert azt mondta fogyjak (98 kil¨Ž vagyok) De teszek is ¨Śrte ¨Śs nem csak tablett¨˘kat szedek ¨Śs v¨˘rom a csod¨˘t!
olyan szem¨Ślyi edz02t keress ha megteheted, aki mindenedet ¨˘tmozgatja
olyat aki nem csak kiadja a feladatot ¨Śs nem figyel telefonozik meg stb.. aki mondja is hogy hogyan kell HELYESEN ĄĚ csin¨˘lni a feladatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!