sokat olvasgattam róla neten és szeretném kipróbálni..várok egy kis ösztönzést esetleg:D valakinek van valami sikersztorija ezzel kapcsolatosan? kb 40 kilótól szeretnék megszabadulni,természetesen nem gyógyszerekkel,de kezdő löketnek egy -10es jó lenne ezért is érdeklődnék..
2010. febr. 2. 22:29
1/9 anonim válasza:
Szia!
Jaj, neee!Én buta voltam, kipróbáltam. Az első két napban lement 2 kg, de semmi több. Másoktól hallom, van akinek segít. De milyen áron?
Amikor először bevettem, az egész testem zsibbadt belül, fura érzés. Nem tudsz majd napokig aludni, felnyomja a vérnyomást, ingerült vagy. Őrülten szárad a szád. Én be is fejeztem, mert azt mondták nagyon egészségkárosító. Amit tapasztaltam, én el is hittem.
Szerintem ne ezzel akarj álomsúlyt, hanem erőből.
Ne tedd!
21/L
2010. febr. 2. 22:46
2/9 anonim válasza:
Én szedtem, évekig, még a mai napig is szedem de ritkábban, és imádom, csak jót tudok mondani róla, persze nem azt aláírom h az egészségre nincs éppen jó hatással. Sztem 10 kilot lazán le tudsz vele fogyni, én is kb. annyit dobtam le ennek a segítségével meg edzegettem is kicsit. Nagyon jól felpörget, tele vagy energiával, van kedved meg erőd sportolni is tőle, és abszolúte nem kívánod a kaját, csak az innivalót - nekem ezek voltak a tapasztalataim...persze volt olyan h nem tudtam tőle aludni mert későn vettem be, de ha reggel veszed be estére kimegy annyira a hatása h tudj aludni tőle. de vigyázz mert az internetről rendelt adipexek gyakran hamisítottak, és semmi hatása nem lesz, én már belefutottam ilyenbe is.
2010. febr. 2. 22:46
3/9 A kérdező kommentje:
Igen igen én is ettől parázok nagyon hogy odamegyek megveszem kézből és még igy sincs rá garancia hogy az eredeti ,persze kivenném megnézném hogy milyen .de ez akkor is csapdagyanús lehet :( viszont külföldre nincs lehetőségem kimenni..a drog effekt része annyira nem zavar megmondom őszintén :) ennél már csak egészségesebb lehetek..egy kis pörgés meg nem árt :P:)
2010. febr. 2. 22:59
4/9 anonim válasza:
Szerintetek a Lindaxa nem jó? Szerintem az is nagyon hatásos és nincs olyan káros.
2010. febr. 2. 23:10
5/9 anonim válasza:
szerintem a reductil 15 sokkal jobb mint az adipex .. csak az a baj hogy az emberek 50%nál székrekedést okoz :/
2010. febr. 3. 09:43
6/9 anonim válasza:
Én is buta voltam és kipróbáltam. Alig ettem valamit egy nap kb 400 kcal-t, és napi 4 liter víz mellett is rettentően szomjas voltam és képes voltam 2 óra alvással ellenni egy nap (addig 10 órákat aludtan, és néha az is kevés volt) és nagyon rossz érzés volt, mert erősen dobogott a szívem, egyik éjszaka annyira megijedtem tőle, hogy utána már nem szedtem többet. Ja és azok a kilók, amik lementek vissza is jöttek, de érthető is, mert szó szerint koplaltam, csak nem éreztem.
Inkább 1200 kcal-val próbálkozz. :)
2010. febr. 3. 12:46
7/9 anonim válasza:
Ne próbáld kikerülni a melót, mert nem lehet. Felejtsd el ezeket a csodaszerket, kuruzslás az egész, semmit nem ér. Hosszú távon egy deka zsírt nem fogsz tőle leadni. Kalóriabevitel csökkentése, edzés, mérés, számolás, naplózás, türelem. Heti 0.5-1 kiló csökkenés ideális.
2010. febr. 8. 12:25
8/9 anonim válasza:
Én sajnos kipróbáltam,nem ajánlom. Enni tényleg nem tudtam,de aludni és koncentrálni sem,3 nap után pedig szinte állandóan bőgtem,minden ok nélkül. Még egyszer nem lennék ilyen hülye.
2010. febr. 8. 21:25
9/9 Brian0 válasza:
Ha fogyaszt csodaszer lenne, a kifejlesztője nem kapott volna nobel-díjat?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!