Ha 16 évesen szedem a Klimin slim-et, lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Változókori emberek számára van. Olvastam a leírását, gyorsítja az anyagcsere folyamatokat (nekem elég lassú).
Anyukám régebben vett magának, de nem szedi, gondoltam akkor beszedem én, ha nem lesz tőle semmi bajom. 5 kilót szeretnék leadni, persze nem úgy, hogy csak ezt szedem, hanem mozgok is mellé és kicsit változtatok az étrendemen, 6 után nem eszek.
2014. dec. 14. 17:39
1/3 dromedarbalu válasza:
Szerintem felesleges ilyeneket szedni mert mind hülyeség!
Én 28 kilót fogytam úgy hogy semmi szart nem szedtem mellé csak étrend és sport
2/3 Szergej55 válasza:
Ez rohadtul nem fog segíteni neked semmit.
3/3 anonim válasza:
Ha napi sokszor keveset eszel, mozogsz és rendesen iszol vizet, magától is felgyorsul az anyagcseréd:)
Ezt semmiképpen ne szedd be se te, se az anyukád. Nem hinném hogy bármit is segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!