4 hónapja szedem az Adipexet! Jó volna tudni, hogy milyen hosszan lehet ezt szedni?
Bocsánat, nem a kérdésedre válaszolok...
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miyenek a tapasztalataid. 4 hónap nem kevés idő.
Azzal jó ha tisztában vagy,hogy szétrombolja a májad(és persze minden más szervedet is)Csak a folyamat lassú.Majd évek múlva fogja kifejteni negatív hatását.Én is szedtem.Rakás szar.Mint az összes többi fogyasztó lófa**.
Igazi zsírdisznó voltam.174 centi magassághoz 110 kiló.
Most 95 kiló vagyok és nem nagyképűségből mondom de tömény izom.
Leraktam a cigarettát és elkezdtem súlyokat emelgetni.Tákolt súlyzókkal.A környéken(vidék)nincs konditermes lehetőség.Profibb cuccra pedig pénzem nincs.
Pokoli nehéznek és értelmetlennek tűnt.Bő 4 hónapon keresztűl szinte semmi eredménye sem volt a heti 3 egyenként egy-másfél órás otthoni edzésnek.
Aztán lassan elkezdtem átalakúlni.A zsír kezdett eltűnni és egyre több lett az izom.És végűl a fejemben is kezdett változni valami.... :)
Én vagyok az élő példa,hogy igenis lehet tenni ez ellen.De nem ilyen okádék"csodaszerekkel".Hidd el,hogy neked is van hozzá erőd még akkor is ha nem is tudsz róla!
Szerintem 4 hónap sok!
Én régebben a 80-as évek végén a 90-es évek elején szedtem. Akkor azt mondták 1 hónap, azután szünet. Magyar doki írta fel és Ausztriából hozattam. Rövid távon sikeres volt. Mivel nem tudtam életmódot váltani a leadott kilók visszajöttek. Szerintem 70 kilósan Adipexet szedni Isten elleni vétek. A gyógyszer, főleg az ilyen nem játék! Én addig használtam, amíg egyszer pakolás közben összerogytam. Azt tanácsolom, hogy csak nagyon kiegyensúlyozott lelki helyzetben és nagyobb testi, lelki terhet kizárva lehet csak használni. Ez magánvélemény! Ha egy hónap után beindult a fogyás, akkor tartani az életmódot és a csökkentett étkezést, s a gyógyszert letenni.
Köszönöm a válaszokat!:-)
Akartam még rendelni,de inkább nem teszem!Többet nem szedek be,tudok én anélkül is fogyni ha akarok!:-))
Remélem semmilyen komolyabb bajom nem lesz a későbbiek során!!!
Szia ! Véleményem az hogy olvasd el a Goji bogyó licium-ról
szolló témát és rá jössz ha eszt szednéd jobb lenne ez is égeti a zsírt és egészséges módon. Aztán társul mellé a kókuszzsír ami nem rakodik le, na eszt próbáld ki és a máj károsítókat meg hagyd abba nehogy késő legyen !!!!!!!
Én még mindig azt mondom,hogy NE szedj semmit!Kezdj el edzegetni.Az is elég ha nem nyomsz le csak két-három fekvőtámaszt és felülést.Aztán egy hónap múlva egy-két darabbal többet.Hétről hétre erősebb leszel!
És ami még nagyon fontos!Próbáld meg elfogadni magad!Szerintem akik szeretnek azok így szeretnek ahogy vagy!És lehetsz ezerszer értékesebb ember a kigyúrt"díszbu*ziknál".
Ne szedj szarokat.Kezdj el változni anélkül.Nagyon lassan de annál biztosabban!
Fulár!
Köszönöm a biztató szavakat!És megfogadom a tanácsaidat!!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!