Valaki segíteni nekem, hogy Angliában (London) hol tudnék venni Adipexet? Kitől tudnék esetleg rendelni? Minél hamarabb kellene! Előre is kössy
Úgy látszik illegális gyógyszerekben mostanában kevesen vannak otthon itt a GYIK-en.
Én a diszkódrogokat ajánlom ha tönkre akarod vágni magadat, de amúgy ha lefogynál: sok zöldség, hús. Semmi gabonás, lisztes cukros krumplis tejes szenny. És ennyi, kis erősítést azért hetente csinálgass!
Ezt most nekem mondod???
Ezt csináltam egész nyáron,tavasszal,hogy bomba alakom legyen-és mi lett az eredmény,semmi!Csak híztam meg híztam...
Elmesélem,hogy megértsd!
Lemondtam teljesen kenyérről,semmi liszt,semmi édesség(Ami nagyon nehéz volt) csak csirkemell,hal,rizs,és a sok saláta!Ha nagyon kellett az édesség akkor cukormentes joghurt!
Ennyiből állt az étrendem!!!
Hétfőtől-péntekig konditerembe jártam,közbe futottam ha még volt időm rá!
Az eredmény-> semmi!!!
Már orvoshoz is mentem,hogy nincs-e valami bajom!
Mert fáradékony voltam,emésztésem rossz volt és csak híztam!67-68 kg ennyi még soha az életbe nem voltam!
Na látod ezért gondoltam,hogy kipróbálom az adipexet,mert a testvérem is használta és nagyon jó alakja van,semmi mellékhatása nem volt!nem is hízott vissza,de persze figyel az étkezésre most már!
te erre mit tennél?
Ja és az orvos azt mondta,hogy kutya bajom!
Amibe már lehet kételkedek,mert erre az egészségházra mindig panaszkodnak,hogy mennyire tudatlanok az orvosok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!