Hogyan működnek a fogyasztószerek?
sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy amikor olvasom egy fogyasztószer leírását milyen működésben higgyek? Vagyis hogyan kell működnie egy fogyasztószernek? Mi történik azután, hogy lenyelem, hogyan szedi le rólam a zsírt? Mit csinál pontosan a zsírral?
köszi!
Leginkább sehogy, és bocs, hogy ezt válaszolom.
Higgy nekem, túlsúlyos vagyok, az egész felnőttkoromat végigkísérte a fogyókúra, elhiheted, hogy kipróbáltam egy-két szert. Fogytam is - amikor végre eldöntöttem, hogy alapjaiban megváltoztatom az étkezésemet, életmódomat. 18 kiló mínusznál tartottam, mikor teherbe estem, így felfüggesztettem ezt a projektet. A terhesség alatt ellenőrzött körülmények között diétáztam (volt cukorparám, bár soha nem bizonyosodott be), egy teljesen normálisan tartható, egészséges, kiegyensúlyozott diétát követtem - és nem híztam. A kicsit a napokban megszülöm, szeretném sokáig szoptatni, de szoptatás után újra vissza fogok állni az eredeti étrendre (amiben semmi ördöngösség, humbug, vagy csodaszer nincs), és szépen folytatom a fogyókúrát. Semmilyen tabletta, csepp, por, vagy kapszula nem nagyobb segítség, mint megtalálni a helyes egyensúlyt az étkezésben, ésszerűen mozogni, és következetesnek lenni.
Azért keresi sok ember, mert bedőlnek az "1 hét alatt 15 kiló minusz " és hasonló dumáknak. És sokan lusták mozogni, kizárni a szemétkajákat egy életen át a jó külső érdekében, azt hiszik bevesznek egy kapszulát és úgy néznek ki mint egy fitneszmodell. Ennyi. A fogyasztószerek semmit nem érnek.
(Ja és nem általánosítani akartam a fogyni vágyók körében, hatalmas tisztelet minden kivételnek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!