Véletlenül találtam egy fogyasztószert?
Nem voltam meghízva, de endokrinológiai problémáim voltak, vannak, felírtak rá vérnyomáscsökkentőt is, és most olvasom, hogy a gyógyszer mellékhatásai között szerepel a nagyfokú étvágytalanság, rendszeres hányinger-érzet, és tényleg.
Amikor elkezdtem szedni, fogytam vagy 30 kilót, úgy néztem ki, mint egy csontváz. Abbahagytam, meghíztam viszont rendesen. És sokszor éhes voltam, rengeteget ettem, most megint elkezdtem szedni, rokonságom tömne szokás szerint, de semmihez sincs kedvem.
Nem írnám le a gyógyszer nevét, a központi idegrendszerre hat, és mint minden gyógyszernek, vannak mellékhatásai, hosszabb távon gondolom elég súlyosak is.
Nem találtál te semmilyen fogyasztószert! Az eddig is köztudott volt, hogy idegrendszerre, hormonokra, anyagcserére, emésztésre adott gyógyszerek befolyásolják a táplálkozást és testsúlyt is.
Nem egészséges a használatuk fogyási célból, folyamatosan keresik az alapbetegségekre is a biztonságosabb szereket, amelyeknek kevesebb a mellékhatásuk.
egy szóval nem írtam, hogy fogyás céljából szedtem...
Nem ártana megtanulni olvasni.
Igen, ugyanúgy lehet hízni attól is, amiket az utolsó írt, mint fogyni, egyénileg hat az emberekre.
Van, aki a mozgástól 5x akkor lesz, mint volt. Van, aki meg lefogy. Ennyi.
amúgy amiket "fogyasztószereknek" árulnak, az sem sokkal egészségesebb.
Vannak komoly anyagacsereproblémák, amitől szerencsétlen valaki még ha vért izzad, se képes normál módon leadni a zsírt, izmot.
Csak az üresfejű testépítők nem képesek agyilag felfogni, meg jópár korlátolt gondolkodású emberke, hogy nem mindenkire hat egyformán a hagyományos diéta, mozgás.
"Van, aki a mozgástól 5x akkor lesz, mint volt. Van, aki meg lefogy."
hát...nem. :) LOL.
"csak a hája átalakúl hússá,"
Megérett az emberiség a világvégére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!