JenFe fogyasztó tapszról mi a véleményetek?
Nincsenek csodák.
Mozgás,egészséges táplálkozás. Így lehet fogyni. Se tapasz,se kapszula,hosszú távon nem segít.
Egy személyi edző
De aki lusta az hisz a csodákban!
Kettes számú személyi edző :D
Fogyasztó tapasz? Na ne szopassatok már....
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jó, hogy mindenki ilyen okos. :-) Csak azért írom, mert úgy látom, hogy eddig csak olyanok szóltak hozzá, akiknek lövésük sincs a JenFe tapaszról.
Az persze igaz, hogy nincsenek csodák, de azért hatások és testi reakciók vannak!
Márpedig a JeFe tapasz tele van gyógynövényekkel, meg olyan tápanyagokkal, amik a szervezet hatékonyságát növelik.
Amikor használtam, azt éreztem, hogy nem fogyok ki az energiából és kevesebb kajával is beérem. Nekem mondjuk nem a fogyás volt a célom, de arra is alkalmas lehet, ha az ember ésszel használja. Természetesen nem a tapasztól fogsz lefogyni, hanem attól, hogy a szervezeted megkapja a szükséges tápanyagokat és nem kíván mindenféle hulladék kaját. De a másik oldala, hogy az igazi tartós fogyáshoz életmódváltoztatás és rendszeres sportolás kell.
A tapasz egyedüli hátránya, hogy - mint minden jóhoz - hamar hozzászokik a szervezet és utána már hiányozni fog, ha nem kapja meg belőle az extra tápanyagokat.
Elgondolkodtató,hogy mennyi ostoba ember él a kis hazánkban!!! Olyan dologról mondtatok véleményt,amiről nem is tudtok semmit! Ezt meg hogyan meritek megengedni magatoknak???? Használjátok min.3 hónapig és utána írjátok le a véleményeteket!!!
Én nem járnék olyan személyi edzőhöz,aki nincs otthon a témában! Gondolom a Nerobolt azt meg kapkodjátok és isszátok rá a Red Bullt!!! Tessék tanulni,tájékozódni!!!
Nagyapáink is megmondták:Jó pap holtig tanul!!!! Vágod husi???
Meghallgattam egy JENFE tájékoztatót.
Ha azért kapom a nagy jutalékot, hogy beszervezzek embereket és nem a terméken van a hangsúly, akkor az nekem gyanús.
Lehet, hogy használ valamit a termék, de a nagy pénzeket megint a szervezés kapcsán a behülyitett emberektől kaszálják le az MLM főállású beszervezői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!