Kiskorúnak ki adnak fogyasztó tablettákat? (CSAK a KÉRDÉSRE válaszolj)
Persze.. nekem postán küldték, de szerintem ha futárral küldik, akkor se lesz gáz. Mondod, hogy anyukádnak kell. De egyébként nem sz.roznak, örülnek, hogy náluk költöd a pénzed :D
Egyébként megkérdezhetem, hogy melyik tabi az?
ha vény nélküli, akkor sajnos kiadnak
de használni nem fog, csak feleslegesen elszórjátok a pénzeteket
inkább vegyetek bérletet a fitnesz terembe
egyáltalán milyen neműek/korúak/tömegűek és magasságúak vagytok?
Fogyasztó tabletta :))), hát ez jó.
Véletlenül se emeljétek fel a s4ggeteket a TV elől és menjetek mozogni, inkább szedjétek ezt a sok sz4rt.
ööö jól gondolod ^^ mindegy anyu is tudna róla de ő nem akar nekünk ilyet ezért akarunk sajátunknak. nah am tesóm 14 /L 158 cm és több 70 kg nál, én meg 165 cm 13 L és 51-52 kg.
tv újságba láttuk, egy csaj kipróbálta valamilyen francia laboratorium fejlesztette ki, és van a lap alján egy megrendelő szelvény. :)
Köszi a válaszokat. és továbbra sem várom a kioktatást, majd a szüleinktől megkapjuk, és tudom h nem tesz jót, mert növésbe meg kamaszodás meg stb.....
Jesszus azt ne vegyétek meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Átverés,már többször lebuktatták és megbüntették őket!
De mindíg más cég és tablettanevet találnak ki maguknak. A képek meg a szöveg átverés! Bárki bármit írhat.
Inkább olyan fogyitablettát vegyetek amit normál emberek ajánlanak,nem a nagy hazugságot az ujságból.
Jaaaaaj, de dőljetek be az újságnak!!!
Külföldi cégek, megígérik, hogy visszaadják a pénzt, ha nem hat, de ha meg akarod találni őket, a telefont nem veszik fel, a cégnek nincs irodája, a levélre meg nem válaszolnak, talán át se veszik!!
A tesódnak sincs szüksége rá, nem olyan vészes a súlyfeleslege (persze van rajta!), rajtad meg egy deka felesleg sincs.
Hagyjátok ki az étrendből az édes dolgokat, az üdítőt, a gyorskajákat (Meki), a nasikat (chisps, ropi) és járjatok tornázni.
Ha mégis megveszitek a fogysztószert - nos az volt a tanulópénz, a hülyeség ára.
14 /L 158 cm és több 70 kg nál KÓROSAN ELHÍZOTT, NEKI ORVOSI SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE, NEM SZARSÁGOKRA A PATIKÁBÓL
én meg 165 cm 13 L és 51-52 kg - EZ NORMÁL TESTTÖMEG, CSAK SPORTRA VAN SZÜKSÉGED, NEM FOGYÁSRA
amúgy meg, ha azt írják a mosóporról, hogy intelligens, akkor megkéred, hogy segítsen a matek leckédben? - nem kell minden reklámot elhinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!