Hashajtóval fogyni?
Túl nagy a combom, a hasam és a derekammak/csipommel sem vagyok megelégedve!
Tudom, hogy nincs helyi fogyás, de ha fogynék az is lemenne, nem?!
156cm/48-50kg/13ev/Lany
Egyfelol nem vagy kover, masfelol a hashajtoval maximum kiszaradni tudsz (az egy eletveszelyes allapot), nem fogyni.
Baj van veled, de nem a sulyoddal, hanem nyak felett.
Mielőtt mindenki összezavar hogy teljesen hülye vagy szeretnék egy korrekt választ adni:
- 13 évesen még fejlődésben van a szervezeted, viszont megértem hogy ez a legnehezebb kor és nehéz megküzdeni minden kilóval, a csípőszélességgel stb. Fogadd el magad, az ember maga nagyon sokféle, és ettől szép. Neked a 156 centidhez normális a 48-50 kg.
- a hashajtó csak a tápanyagokat és nyomelemeket viszi ki a szervezetedből amitől legyengült, és beteges leszel.
Ha viszont alakítani, formálni akarsz magadon akkor mozogj! Találd meg a neked megfelelő mozgásformát (csapatsport- egyéni, erősport-vagy dinamikus mozgás), és építsd be még most a mindennapjaidba. Felnőtt korodra hálás leszel önmagadnak, ha most ezt teszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!