Fogyasztóporokról vélemények? Amik az étkezéseket helyettesítik.
Figyelt kérdés
Gondoltam kipróbálok most egyet 2 hétig. Igazából 5 kg-tól szeretnék még megszabadulni. Március óta rendszeresen futok és ledobtam 8 kg-t viszont megrekedtem már lassan 2 hónapja. Az étkezésem rendbe tettem, nyilván nem csak répán élek, de szépen odafigyelek. A hasam viszont az istenért nem akarja még ezt az 5 kg-t elengedni..
Viszont sok helyen olvastam, hogy ezek tele vannak cukorral stb. Most ez nyilván azt jelenti, hogy hasra tökéletesen nem jó.
Tanácsokat szeretnék, hogy kinek mi használt? Mert kalóriákat folyton számolom, mindig a maxon belül mozgok, vagy 500 kalóriával kb. alatta. Bőven fogynom kéne és mégsem megy tovább. Nem eszek-iszok szemetet.
Köszi!
2014. aug. 2. 14:40
2/4 anonim válasza:
1) Nem írtad az étrendeded. 2) ott lesz a baj pedig: ahogy csökken a tömeged, kevesebb ch kell, ha ez nem oké és/vagy nem normális minőségű, akkor áll meg a fogyás. Feltételezve, hogy az étrended jó. De ha jó lenne, és értenéd a fogyás csíziót, nem tetted volna fel a kérdést. Tájékozódj, fél órán belül magad is képes leszel megválaszolni a kérdésedet, ha olvasol pl innen: Amit a Zsiregetesrol Tudnod Kell
3/4 anonim válasza:
Drága és hülyeség.
Akkor inkább igyál pl. zöld teát, ami segít a fogyásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!