Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Milyen fehérjeport ajánlotok...

Milyen fehérjeport ajánlotok fogyáshoz?

Figyelt kérdés

3 hete diétázom, alacsony kalóriabevitellel étkezem, egészséges ételeket eszem és elkezdtem otthon tornázni is. A fehérjeporokban nem nagyon vagyok járatos, ezért próbálok szerencsét itt, hátha valaki tud ajánlani valamit.

Most 60 kg vagyok, 10 kg-ot szeretnék fogyni. Olyan termék kellene nekem, ami segíti a fogyást, ár-érték aránya jó és legyen finom íze.

Volt már dolgom fogyókúrás italporral, amit tejjel kellett összekeverni, de az íze borzalmas volt, ezért lenne jó egy olyan termék, aminek finom íze van. Remélem, hogy tudtok segíteni! Köszönöm!

2014. júl. 19. 19:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8-as: Igen, nézd meg mi van írva a telejdobozra. 4-5 g cukor (laktóz) van egy deci tejben.
2014. júl. 29. 08:25
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

ezt :) szinte mindet próbáltam már de étcsokis és az epres-vaníliás a legfinomabb :)

18L

2014. aug. 10. 20:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes kihangsúlyozni, hogy a fehérjeport mire akarjuk használni ill. csak kiegészítőként akarjuk vagy kizárólagosan/főként azt akarjuk fogyasztani két hétig.

Szerintem utóbbira nem alkalmas a sima fehérjepor.

Én most kipróbáltam a fehérje port is és a tdiéta port is. Az a tapasztalatom hogy a whey fehérjepor kevésbé (egyáltalán?) nem veszi el az éhséget míg a másik valamennyire igen. Az természetesen nem igaz hogy egyáltalán nem leszel éhes mint a reklámokban. Wheyből háromféle ízt próbálok, egyik émelyítőbb mint a másik, böfög vissza a mű íz. Tényleg ez a legjobb ízű fehérjepor? Akkor nem akarom tudni milyen a többi.

Úgy gondolom 2-4 Kg-ot mindenki le fog adni ha nem eszik 3-4 napig de utána megáll és azonnal vissza is jön ahogy elkezd enni. Ez nem fogyás meg hízás, hanem ennyi idő alatt ürül ki a szervezet.

2014. aug. 21. 11:56
 14/14 anonim ***** válasza:

A fehérjeporra rá is van írva, hogy nem étkezés helyett, hanem kiegészítésre szolgál. Az éhséget tényleg nem igazán csillapítja, hogy is tenné, hiszen folyadék. A gyümölcslétől és az üdítőtől sem laksz jól, hiába van tele kalóriával. Zabpehellyel összekeverve, esetleg egy kis zsiradékkal már kiváltható vele egy étkezés, de ebből is bőven elég napi egy, én reggelire szoktam ezt enni.

A fehérjepor arra jó diéta alatt, hogy az izomveszteséget minimalizáld a megfelelő aminosavellátással. De szerintem egy jó étrend mellett egy átlagos embernek nem létszükséglet, mint egy testépítőnél, ahol a nagy izomtömeg könnyebben leépülhet, és egy verseny múlik rajta.

2014. aug. 21. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!