Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Almaecet fogyókúra? Vélemények?

Almaecet fogyókúra? Vélemények?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 12:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

almaecet nem rossz,felgyorsitja az anyagcseret,mig azt csinaltam lement 2-3 kg,de onmagaban tobbre nem jo,mellette dieta es mozgas!

akkor fogyni fogsz.

en se hiszek abban h barmilyen csodaszertol lehet fogyni,maximum dietaval vagy normalis etkezessel es mozgassal lehet elerni vmit,a tobbi csak mellekes legyen.

en nem szedtem semmit,csak a kaloriakra figyeltem es a napi 1 ora mozgasra.. igy ment le 20kg,par honap alatt. evek ota nem jott vissza! :)

2010. jan. 24. 11:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőm 64 kilót fogyott (130 fölött volt valamivel) 2,5 év alatt. Egész életében duci volt és minden létező csodaszert kipróbált, tablettákat, teákat, porokat, almaecetet, de max 2-3 kiló ment le, ami mindig vissza is jött. Aztán egyszer ráállt a mérlegre és azt mondta, most jött el az ideje. Napi 1 óra sport heti ötször (hónapokig csak sétálni bírt, aztán futott) és minimális szénhidrát. Ő is azt mondja, amit itt sokat: az egyetlen csodaszer, hogy a ne zabálj és sportolj!
2010. jan. 25. 09:54
 13/16 anonim válasza:
100%

sziasztok!

nekem egy olyan kérdésem lenne az almaecetes fogyókúrával kapcsolatban,hogy ha egy hétig csinálom,egy hétig nem, az nem okoz problémát? így is lehet hatékony? tud valaki segíteni ebben?

köszönöm

2010. márc. 28. 17:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jaj,ti bedőltök ennek a"70 kg-ról 45-re fogytam"-nak?Persze nem lehetetlen,de ő nem is a kérdésre válaszolt.Vagy egy önelégült pcsa,vagy egy pasi,aki jót röhögött azon,hogy volt olyan,aki ennek a dumának bedőlt!Ki a tököm kérdezte,hogy jár-e tánciskolába+stb.?A kérdés az volt,hogy jó-e az almaecet.hm...
2010. nov. 14. 17:27
 15/16 anonim válasza:
Nekem pár napig gyorsította az anyagcserémet és fogytam is 1-2 kilót. De aztán megszokta a szervezetem és már semmi hatása nem volt. A kilók is visszajöttek.
2016. márc. 10. 16:42
 16/16 Niki1983 válasza:
Nekem a harmadik szulesem után sikerült 6 hét alatt 10 kg fogyni az almaecettől! És nem jött vissza! A másik! 3 gyerek mellett (mára már 4)kinek van ideje tornázni napi 1 órát? ???Az előtt leemelem a kalapom!
2017. jún. 7. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!