Almaecet fogyókúra? Vélemények?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 12:31
11/16 anonim válasza:
almaecet nem rossz,felgyorsitja az anyagcseret,mig azt csinaltam lement 2-3 kg,de onmagaban tobbre nem jo,mellette dieta es mozgas!
akkor fogyni fogsz.
en se hiszek abban h barmilyen csodaszertol lehet fogyni,maximum dietaval vagy normalis etkezessel es mozgassal lehet elerni vmit,a tobbi csak mellekes legyen.
en nem szedtem semmit,csak a kaloriakra figyeltem es a napi 1 ora mozgasra.. igy ment le 20kg,par honap alatt. evek ota nem jott vissza! :)
12/16 anonim válasza:
Egy barátnőm 64 kilót fogyott (130 fölött volt valamivel) 2,5 év alatt. Egész életében duci volt és minden létező csodaszert kipróbált, tablettákat, teákat, porokat, almaecetet, de max 2-3 kiló ment le, ami mindig vissza is jött. Aztán egyszer ráállt a mérlegre és azt mondta, most jött el az ideje. Napi 1 óra sport heti ötször (hónapokig csak sétálni bírt, aztán futott) és minimális szénhidrát. Ő is azt mondja, amit itt sokat: az egyetlen csodaszer, hogy a ne zabálj és sportolj!
13/16 anonim válasza:
sziasztok!
nekem egy olyan kérdésem lenne az almaecetes fogyókúrával kapcsolatban,hogy ha egy hétig csinálom,egy hétig nem, az nem okoz problémát? így is lehet hatékony? tud valaki segíteni ebben?
köszönöm
14/16 anonim válasza:
Jaj,ti bedőltök ennek a"70 kg-ról 45-re fogytam"-nak?Persze nem lehetetlen,de ő nem is a kérdésre válaszolt.Vagy egy önelégült pcsa,vagy egy pasi,aki jót röhögött azon,hogy volt olyan,aki ennek a dumának bedőlt!Ki a tököm kérdezte,hogy jár-e tánciskolába+stb.?A kérdés az volt,hogy jó-e az almaecet.hm...
15/16 anonim válasza:
Nekem pár napig gyorsította az anyagcserémet és fogytam is 1-2 kilót. De aztán megszokta a szervezetem és már semmi hatása nem volt. A kilók is visszajöttek.
16/16 Niki1983 válasza:
Nekem a harmadik szulesem után sikerült 6 hét alatt 10 kg fogyni az almaecettől! És nem jött vissza! A másik! 3 gyerek mellett (mára már 4)kinek van ideje tornázni napi 1 órát? ???Az előtt leemelem a kalapom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!