Mennyire hatásos a Celluless bőrfeszesítő?
Csak úgy önmagában nem tesz csodát.Torna,sok folyadék,zsír és cukor mentes étkezés esetleg hideg-meleg vizes váltó zuhany jó még rá.A krém maximum szebbé tesz ia látványt,de akkor érsz el vele valamit,ha masszázs övvel vagy fóliával vagy akár a puszta kezeddel hatékonyabbá teszed a felszívódást:))
Sok sikert.)
Én is régóta szenvedek vele,pedig aktívan sportolok:((
persze most neki álltaam szobabiciklizni meg felülésezni,meg combozok. de én nem sportolok semmit mert fulladok .. szoktam maszírozni is a lábam a narancsbőr miatt, vagyis most keztem ezt az egészet hét elején ... és most végre komolyan neki álltam , mindenkitől azt hallom mostmmár "te híztál" és már nagyon idegesít, és nem tudok felvenni 1 feszülős pólót mert ugye a csípőgagyáktól van hurka a csípőmnél. de még azt sem tudom mondani h nagyon híztam mert ez nem igaz, csak ugye tavaj még vékonyka voltam és nyáron meg felszedtem pár kilót ..
de anyu is csak azt mondta h ez a hormonok és a korom miatt van ( 16 )
a barétom folyton mondja neki tetszik meg nem is híztam sokat , de az hogy magamnak nem tetszik ez a legrosszabb.
de köszönöm a tanácsokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!