Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » MagfitPRO-t! Használta már...

MagfitPRO-t! Használta már valaki és ha igen segített a fogyásban?

Figyelt kérdés
2014. máj. 1. 08:33
1 2
 11/15 Szendrei Zoé válasza:
Szia!Lehet,hogy már nem érdekel a véleményem,de szerintem egy nagy kamu az egész.Külföldön(akár Japán)nem jegyzik.Ellenben az Ebayen megkapod 14-300Ft között.Kamu profilokkal áradoznak a fantasztikus hatásáról az FB oldalukon.Többen írták már ott,hogy nem vált be.Ha nekik nem tetszőt írsz az FB-n,törlik és tiltanak.Ha érdekel küldök bizonyítékot amit egy másik szintén kitiltott emberke küldött nekem.
2014. máj. 19. 14:25
 12/15 Cserebogi válasza:

Üdv. Mindenkine!

Én 3 hónapig használtam, de 1 g-ot nem fogytam.

Persze küldtek 90 napos diéta javaslatot e-mailban, de azt ne állt módomban betartani.

Természetesen, ha azt betartottam volna akkor biztos lett volna fogyás.

Ma visszaküldtem nekik a terméket, de még nem válaszoltak.

Válasz esetén jelentkezem.

2014. máj. 27. 09:13
 13/15 anonim ***** válasza:
90 napos diéta = majdnem állandó szénhidrátevés, biztos sikeres fogyást alapozna meg :)
2014. máj. 27. 09:20
 14/15 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy pont azt törölték, aki frankón leírta a dolgokat!
2014. okt. 5. 09:26
 15/15 anonim válasza:
Szia, köszi hogy feltetted ezt a kérdést, most nagy akciót hirdetnek még 4 napig egy 4 hónapos programra, ezért néztem utána, de én nagyon szkeptikus vagyok az ilyenekkel, és egyébként is csak gyorsítani akartam kicsit, mert már van egy bevált módszerem, amit október közepe óta csinálok és most járok 8 kiló mínusznál (és sokat eszek :D), szóval nem is akarok kísérletezni. :)
2014. dec. 27. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!