Heti 5-ször van vízilabda edzésem de van háj a hasamon és a combomon, ha elkezdenék szedni minden edzés elött zsírégetőt lenne javulás?
Szerintem az étrendedet kéne egészségesebbé tenned és a vízben nem izzadsz meg vagyis nincs kalória vagy zsírégetés...Válassz olyqn sportot ami megizzadsz!!!
Például:zumba tánc foci ilyesmi ami megizzadsz!!!Hidd el!!!Nekem segített...Nem kellet fél év sem lefogytam és 1-2 hónap alatt!Ha heti 5-ször is mész oda nem izzadsz meg vagyis nem ég a kalória vagy a zsír!!!Érted?A lényeg a helyes egészségesebb táplálkozás és az izzasztó sport!!!És még valami:NE FOGYÓKURÁZZ!!!
Aki meg súlyt emel, alig izzad, mégis izmosodik :D
Felejtsd már el ezt a hülyeséget, hogy az izzadáson múlik, ennyi erővel nyáron mindenki vékony lenne, hiszen izzad.
Izabella, ne...
Zumba: szégyen!!!!
Vízben nem éget zsírt.. akkor örökmozgó lesz.. miből nyerne energiát a szervezete? Deutériumból? JAJ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!