Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hashajtóval mennyit lehet...

Hashajtóval mennyit lehet fogyni és milyen gyorsan?

Figyelt kérdés

2014. febr. 24. 20:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves előzők: a kérdésre válaszoljatok, ne a kérdezőt sértegessétek.

Amúgy sokat lehet fogyni és nagyon gyorsan, ellenben nem tartósan és az elhagyása után megszűnik a bélmozgás, mert hozzászokik a bél ahhoz, hogy állandóan a bogyók stimulálják. A kilóban mért fogyás pedig csak a szervezetben lévő víz és béltartalom távozása miatt van, ezért tűnhet laposnak a has is. Amint megiszol majd egy kis vizet a mérleg többet fog mutatni, de az csak víz és nem zsír.

A zsírt célszerű eltüntetni, ehhez pedig pont hogy fel kéne pörgetni az anyagcserét, amit a hashajtók csak ideiglenesen csinálnak, utána tönkretesznek.

Ellenben vannak anyag cserepörgető fűszerek, zöldségek. Én pl majd minden zöldségételre szórok borsot, chilit, curryt vagy bazsalikomot.

A sót elhagyom, mert visszatartja a vizet, hasi hízáshoz vezet.

Ellenben a fenti fűszerek fokozzák a bélmozgást, rövidebb idő alatt áthalad rajtam a kaja. :)

Ezzel a trükkel fogyok, ez jobb mint a hashajtók!

2014. máj. 2. 09:14
 12/13 anonim válasza:
100%
én lefogytam egy hét alatt pár kilót -de mondjuk mellette kevesebbet is ettem és volt hogy éhgyomorra vettem be - eddig tartom is a súlyom....attól függetlenül éppésszel ez nem jó ötlet ezt tudd :)
2014. dec. 25. 22:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Úristen csak pár kommentelőt olvastam el tudatlanok. Okoskodnak közben meg semmit nem tudnak igen is a hashajtotol nagyon is lelehet fogyni én is azzal fogytam le. Elárulnám a sok okoskának hogy minden hashajtóban van étvágy csökkentő és a Guttalax kapszulába is van a gyengébbek kedvéért. Nekem marhára elvette az étvágyamat csak barna kenyeret ettem meg salátát csak hogy legyen bennem valami több mint egy héten át használtam a hashajtót aztán leáltam 2hétre vele és az étvágyam se jött vissza majd újból eljezdtem több mint 12kilót lefogytam. Fényképet is küldenék de itt nem lehet. Kérdező ha erős a gyomrod akkor guttalax kapszula pl hétfőn 2szem kedden 1 szem szerdán 2 szem... így csináld csak jól meghajt nekem néha gyomor görcseim vannak de semmi vész. Itt nagyon sok az ostoba ember. Soha nem fognak a kérdésedre. Ez elég régi bejegyzés de nem bírtam ki hogy ne írjak ide.......
2023. jan. 21. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!