:)
Sohaseis lehetett, nem léteznek fogyasztó szerek vagy termékek. Egészséges életmód van, ami mellett tényleg le lehet fogyni. Sajnos ezt (helyes táplálkozás, testmozgás) nem lehet megkerülni.
Gondoltam elég egy ártatlan kérdést feltennem, anélkül, hogy magyarázzam miért keresek egy terméket.
Nem kimondottan a fogyás miatt kellene, hanem mert a gyomorsav problémáimra tökéletes volt majd 10 éve. Mivel ezek a panaszaim újra előjöttek és nem szeretnék gyógyszert szedni, mert a vény nélküliek nem elég hatásosak, újra ezzel a módszerrel szeretném "orvosolni" problémám.
Ha lehet, szeretném tudni, mely üzletben, esetleg patikában lehet még kapni, mert net-ről nem szeretnék rendelni.
Előre is köszönöm a használható válaszokat.
Köszi, ezeken a helyeken vásároltam régebben, de a net-en kutatva nem találtam, csak web áruházakban.
Onnan viszont nem szívesen vásárolnék.
Áá ne is a táplálkozásunkon változtassunk ha gyomorsav / reflux jellegű problémáink vannak.
:))
Valóban könnyű.
De én nagyon nyomatni akarok egy alternatív választ de ehhez meg kell ismerni a múltadat, a problémádat mert így igen nehéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!