XYWO kérdése:
A narancsnak és a citromnak nagy a sav tartalma. Így, ha sokat eszek belőlük jobban égeti a zsírt, és kevesebb rakódik fel?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 18:00
11/14 anonim válasza:
Reedge, csak tájékoztatásul írom, az emberi vér pH-ja 7,4; ha ettől eltér, akkor az ember látványosan rosszul lesz, szóval nem lehet csak úgy túlsavasodni. Az ilyen lúgosítódiétát hirdetők mindig ajánlják a maguk lúgosító készítményét is.
Egyébként helyesen pH, nem nagy az első betű, akkor nem jelentené azt, amit jelent.
12/14 anonim válasza:
ha ilyen gyumolcsoket eszel akor soklesz a gyomorsavad ami nagyon nem jo es nem janlatos ures gyomorra se gyumolcsot enni
13/14 moncsicsi83 válasza:
Először is hogy égjen a zsir mellé mozogni is kell PL futás nekem nagyon bejött. De ha citromot iszol reggel éh gyomorra az is jó( fél citrom leve egy pohár vizzel az anyag cserédet felgyorsitja és c vitamin potlás is. Vagy igyál egy evőkanál almaecetet egy pohár vizzel, egy nap 3*étkezés elött, ez is jó. Merem ajánlani mert nálam bevált.:)
14/14 anonim válasza:
Nem vagyok kemikus, de ha savra savat öntünk szerintem erösitia savas hatäst es nem lugosit,ezert jo eselyed van egy gyomorfekelyre es onnan mär csak egy ugräs a gyomorräk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!