Nagyon maximum mennyit lehet fogyni szilveszterig?
jaaj, a normális válaszadóknak köszi.
Nem beszéltem sem koplalásról, sem semmi hasonlóról, még csak nem is céloztam rá. Simán lehetett volna valami normálisat válaszolni a kérdésre. Bár végülis ez nem engem minősít:D.
kérdező:
nehéz megérteni, hogy olyat kérdeztél, ami elég összetett? azt sem írtad le, hogy hány kiló vagy(200 vagy 60? nem mindegy) azt se, hogy hogyan óhajtasz lefogyni.(tv shopos cucc vagy cardio+rendes kajálás..)
átlag heti 1-1,5kg a normális, de testtömegtől ez erősen függ, meg attól is hogy mennyit változtatsz az életmódodon
utolsó előtti köszi a választ
utolsó: mivel az összetett kérdésemre így is tudtál válaszolni, így szerintem nem velem van a baj... köszi neked is. Különben is, normálisnak tartom magam, így nem koplalás vagy más egészségtelen fogyási terveim vannak. Attól, hogy sokan ilyen dolgokat kérdeznek, nem annak kellene az első gondolatnak lennie, hogy mindenki ilyen...
Attól függ, hogy mennyi felesleged van. Nyilván, ha 60 kiló, akkor akár 20-at is (mondjuk ebből sok nem zsír), ha 10 kiló, akkor talán 5-6 kilót, amiből 3-4 zsír.
Persze helyes diétával és sporttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!