Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Próbálta valaki a green coffee-t?

Próbálta valaki a green coffee-t?

Figyelt kérdés
nem tudom h ki lehet-e próbálnom, mert csak 13 vagyok. szerintek mut csináljak?
2013. dec. 21. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:

A pénzt amit rá szánsz költsd egészséges ételre :)

Vagy vegyél belőle magadnak CD-t amit szeretsz és menj el futni közben hallgass zenét!

De semmi esetre NE ilyen vackokba gondolkodj!!!!!!

2013. dec. 22. 08:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Rengeteg ember kávézik. Rengeteg ember hisz fogyasztószerekben, nem csak gyerekek, jóval idősebbek is.

Nem léteznek fogyasztószerek. A pörköletlen kávéban van egy sav, ami elméletileg csökkenti az étkezések utáni vércukorszint emelkedést.. valamennyire. Ez egy olyan hatás, ami jól hangzik, de nem jelentős ahhoz, hogy a fogyásban szerepe legyen. Annak lenne szerepe, ha nem ennél cukrot, és olyan ételeket amik jelentősen megemelik a vércukorszintedet. Az összes teljes kiőrlésű mindenféle csoda vacak mind erős vércukor és inzulinszint emelők, és fő okai az elhízásnak. Ezek hatásait semmilyen szer vagy anyag nem semlegesíti, csak ha nem fogyasztjuk őket.

2013. dec. 22. 09:06
 3/6 anonim válasza:
Igen én a nyáron próbáltam a zöld kávé kapszulát, ahhoz képest nem volt annyira drága.. 1 hónapig szedtem lement 4 kg.. De aztán abba hagytam mert jött a suli... Amikor szedtem olyan érzésem lett mintha megettem volna egy egész disznót, tehát teltség érzetem lett igy nem kivántam a sok kaját. (de a mellékhatása hányinger, teltségérzet) Mindenesetre megvoltam vele elégedve és most a téliszünetben megint folytatom. 16/L
2013. dec. 22. 09:25
 4/6 anonim ***** válasza:

De csak azért folytatod, mert a te szemedben az erő és az egészség semmit sem jelent. 16 évesen ezek addig nem értékek, amíg mondjuk egyszer meg nem erőszakolnak.

Utána rájönnél, hogy nem akarod elnyomni az étvágyadat, hanem sok tápláló ételt akarsz enni, hogy a testedet erősítsd. Egyébként ez csak placebo hatás, a zöldkv. kivonata, a klorogénsav nem kellene, hogy bármiféle teltségérzetet okozzon.

2013. dec. 22. 09:33
 5/6 anonim válasza:
Hát pedig teltség érzetem lett hányingerrel.. Tudom hogy nem a legjobb megoldás de semi sem hatott, ez pedig reményt adott a fogyáshoz
2013. dec. 22. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Reményt adott a klorogénsav (mert ez van a zöld kávéban mint hatóanyag).

Elég gyenge reményeid vannak. Elég simán elhagyni a gluténevést és a tejtermékek fogyasztását, és visszavenni a szénhidrát fogyasztásból, ez nem ad reményt de bárki fogyhat így. Akinek PM alulműködése van, annak így is kell jó pár hónap, mire normálisabban kezd működni a szervezete persze, de az állapotukhoz képest ez is szép eredmény.

2013. dec. 29. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!